Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Borsa de músics Copyleft i CreativeCommons per a Festival de Música Lliure

<![CDATA[El passat mes de gener es va aprovar una proposta nostra a l'Ajuntament de Palma per impulsar la música  Copyleft i CreativeCommons. La passivitat del Partit Popular en matèria cultural, no impedeix seguir fer passes en un tema especialment important per a nosaltres. Per aquest motiu, volem crear un borsa de músics/grups  interessats en tocar en un Festival de Música Lliure organitzat per l’Ajuntament de Palma en temporada baixa.
Com vos podeu inscriure?
 Enviant un correu electrònic a l’adreça psm-iv-exm@palma.cat amb les següent dades: 
1.- Enllaç de  dos o tres temes del vostre  repertori musical  (web, Jamendo, Bandcamp, etc)
 2.- Una declaració signada escanejada afirmant que la vostra que la vostra  música és Creative Commons o Copyleft i que vos interessa participar en el Festival de Música lliure de Palma organitzat per l’Ajuntament. En qualsevol cas, no podeu tenir els drets d’autor cedits a altres entitats. L’incompliment d’aquest punt suposarà la vostra retirada de la borsa de música lliure. Declaració tipus
3.-  Dades de contacte: Nom de persona de contacte, nom artístic, correu electrònic i telèfon.
Fins quan vos podeu inscriure?
Del 4 de maig fins el 15 de juny a les 12 hores. Aquest dia farem entrega a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma dels músics inscrits i interessats en tocar a aquest festival. A més, farem una sèrie de consideracions a l’Ajuntament de Palma perquè tengui en compte:
– La selecció de músics per tocar en el festival de música lliure s’ha de basar amb criteris artístics.
– El 75% de la recaptació dels concerts s’assignaran  als músics participants, l’altre 25% quedarà reservada per a l’Ajuntament per cobrir despeses. Així mateix, el preu de les entrades als concerts  haurà de ser popular i assequible, com per exemple 5€.
A tots els músics registrats a la borsa els anirem informant detalladament de totes les passes que es vagin fent en relació a la celebració del Festival.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email