Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visita al Pla de Sant Jordi

<![CDATA[

El passat dissabte dia 28 d’abril vàrem organitzar una visita al Pla de Sant Jordi. El portaveu del grup municipal,  Antoni Verger,  s’entrevistà amb diferents membres d’entitats locals així com amb ciutadania a títol individual.

Aquesta visita s’emmarca dins la voluntat d’anar a Sant Jordi, s’Aranjassa i sa Casa Blanca, almenys cada dos o tres mesos, amb la intenció de fer arribar a Cort les  problemàtiques del territori  i parlar amb els veïns i veïnes.

De Sant Jordi es va tractar el malbaratament del patrimoni (molins, restes arqueològiques…), la necessitat d’uns vestidors per a les al·lotes al camp de futbol, el problema del prefabricat de l’escola, el control de la urbanització il·legal de Son Oliveret, el tema dels moscards quan arriba l’estiu (tant pel que fa a evitar-ne les molèsties com perquè s’emprin mètodes que no contaminin ni perjudiquin la salut), i la qüestió del centre de dia per als majors.

Sa Casa Blanca  ens va plantejar que el local per a l’Associació de Veïnats  té dificultats per establir-s’hi. També destaca l’abandó en què es troba el molí de can Mirabò.

Pel que fa a la vista a s’Aranjassa, parlàrem de qüestions com els problemes dels accessos a l’escola que no s’han arreglat malgrat les actuacions de l’ajuntament, del problema de l’aparcament al poble i de la poca estètica de les faroles.

 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email