Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Stop Abocadors Il·legals

<![CDATA[Avui inaugurem la pàgina: AbocadorsIllegals a Facebook on volem denunciar tots els abocador il·legals, petits o grans, que hi ha a la nostra ciutat. I també volem comptar amb la col·laboració de totes aquelles persones que també els preocupa aquest tema.  Hem situat a un mapa tots els  que tenim ubicats fins ara, si els vols consultar: Mapa Abocadors
Som conscients que acabar amb aquesta pràctica incívica i irresponsable,  és una tasca complicada però ho volem intentar perquè els abocadors incontrolats a més de ser un focus de contaminació per l’aigua, la terra i l’aire, son un risc per a la salut pública.
La idea és anar presentant al plenari de l’Ajuntament les ubicacions d’aquest llocs. Per aquest motiu ja hem duit al plenari del Ajuntament de Palma una sèrie de proposicions denunciant els diferents abocadors que es troben a la ciutat. Però encara  en queden més.  Les proposicions han estat aprovades per unanimitat i  són:
20110929_RES_Abocadors01
20111222_RES_Abocardors02
20120126_RES_Abocardors03
20120531_RES_Abocardors04 (Consulta les fotos a la pàgina)
Sabem que hi ha responsabilitats compartides entre l’Ajuntament i els propietaris dels solars que tenen l’obligació d’impedir que s’aboqui residus dificultant l’accés als llocs d’abocament.
Al marge d’exigir la responsabilitat que pertoca als propietaris dels terrenys, el govern municipal ha de posar tots els mitjans suficients per impedir que es perpetuí en el temps aquestes il•legalitats i no donar la sensació, a tots els ciutadans, que aquesta pràctica està consentida.
Els punts verds són també molt importants per evitar que els residus perillosos acabin al rebuig o en algun dels nombrosos abocadors incontrolats que hi ha a la nostra ciutat amb el perill que això comporta pel medi ambient i per la salut de les persones. I amb aquest sentit, varem presentar una proposició el més d’abril que es va aprovar per unanimitat on proposàvem que era necessari apostar pels punts verds:
20120426_RES_PuntVerds
Esperam la vostra col·laboració així com també tots els suggeriments i aportacions que pugueu aportar sobre aquest tema.
Salutacions
Marisol Fernández, Regidora d’IniciativaVerds
Coalició PSM-IV-Entesa]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email