Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Canvi de data: Visita per la Palma literària el proper dimarts 24

<![CDATA[ 

Consideram imprescindible la participació ciutadana el dijous dia 19 a la manifestació convocada per les entitats socials en contra de les injustes retallades, per aquest motiu canviam al dimarts 24 la visita guiada “Palma, ciutat literària” a càrrec de Gaspar Valero.  Perdonau les molèsties
El proper dimarts 24 de juliol organitzam una visita guiada per la Palma literària amb en Gaspar Valero, un gran coneixedor dels racons de la nostra ciutat. Recorrerem la ciutat de la mà de poetes i literats que ens faran descobrir una nova forma de viure l’espai. Coneixerem la Palma alta i els seus indrets literats.
En acabar la visita guiada farem una canya a la fresca, per re-frescar una mica aquest estiu tan “calent”!
Aquesta és la tercera activitat cultural organitzada per la coalició a Palma amb dos clars objectius: conèixer el patrimoni cultural de la nostra ciutat i posar en valor la cultura a Palma com un dels principals motors econòmics per sortir de la crisi.
Vos agrairem que confirmeu la vostra assistència enviant un e-mail a psm-iv-exm@palma.cat abans del 24 de juliol a les 14h.
Vos hi esperam!!! Convidau a tothom a qui li pugui interessar, és una activitat gratuïta oberta a tothom!]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email