Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Proposicions que presentam al plenari de setembre

<![CDATA[Aquí teniu l'enllaç a totes les proposicions que presentarem el proper plenari de l'Ajuntament de Palma,  que es celebrarà aquest dijous 27 a les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interés en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem.
Plaça Quadrado Proposam la modificació puntual del Catàleg de protecció d’edificis i elements d’interès històric, artístic, arquitectònic i paisatgístic de l’Ajuntament de Palma per incorpor-hi una fitxa ambiental que protegeixi el conjunt total de la Plaça Josep Maria Quadrado per la uniformitat de tipologies i cronologies.
Institut de SonFerriol Demanam que l’Ajuntament no torni enrera la decisió unànime del Ple de destinar el solar de Son Gofis a construir un institut per Son Ferriol.
Importació de residus Ens oposam a la importació de residus de fora de Mallorca i demanam que es renegociï el contracte amb l’empresa concessionària de la incineradora, TIRME.
Abocaments incontrolats VI Novament, denunciam abocadors incontrolats amb l’objectiu de la seva eradicació.  En aquest cas,  els femers detectats estan ubicats a Es Jonquet, Es Molinar i Son Anglada.
Protocol d’obres Proposam que s’estableixi un protocol d’actuació en la realització d’obres públiques per reduir l’impacte negatiu de les mateixes en veïnats i comerços.
Ordenança de gestió i protecció de l’arbrat urbà En virtud de l’adhesió de la ciutat de Palma a la Carta de Barcelona de Declaració dels Drets de l’Arbre a la Ciutat,  plantejam que es redacti una ordenança de gestió i protecció de l’arbrat urbà. També demanam la reposició dels arbres arasats al carrer Orquídea i al barri de La Vileta.
Requisit de català en la relació de llocs de treball Reivindicam que el català sigui un requisit de tots els llocs de treball de l’Ajuntament de Palma.
Inici de curs Volem un altre inici de curs per les famílies de Palma. Instam que la Conselleria pagui de forma immediata les beques de menjador pendents, que es convoquin les subvencions del fons al fons de llibres i rebutjam la pujada de l’IVA del material escolar.
28 setembre, Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament Sol·licitam que l’Ajuntament manifesti el seu compromís per defensar el dret de les dones a decidir lliurement una interrupció de l’embaràs segura, gratuïta i pública.
Ruta ciclo-cultural pel Pla Sant Jordi L’objectiu és posar en valor el ric patrimoni arqueològic, arquitectònic i etnològic del Pla de Sant Jordi. Per això hem dissenyat una ruta ciclo-cultural per aquest indret.
Suport a Neotokyo i Exposono Pretenem que l’Ajuntament de Palma doni suport a aquestes dues cites culturals d’avantguarda.
Mobilitat Sostenible Rebutjam que l’Ajuntament s’hagi desentès de la Setmana de la Mobilitat i, alhora, proposam els busos de l’EMT difonguin la campanya “Comparteix la via, defensa la vida, 1,5 m.” per protegir als ciclistes.
 
 
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email