Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes que presentam al plenari d'octubre

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem el proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que es celebrarà aquest dijous 25 a les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interés en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).
PGE 2013: NO a l’estafa als ciutadans. Instam al Govern a renegociar la deute pública amb la banca privada, que el BCE exerceixi de vertader banc i presti diners als Estats a l’1%,  i que es modifiquin els pressuposts Generals de l’Estat per rescatar persones i no bancs.
No sol·licitar la declaració de ZGAT al centre de Palma per l’any 2013. Permetre obrir a les grans superfícies comercials i franquícies els diumenges significa posar encara més dificultats al petit i mitjà comerç. Per sortir de la crisi és imprescindible el petit i mitjà comerç.
NO a que AENA cobri per anar a cercar familiars i amics a l’Aeroport. Denunciam l’afany recaptador d’AENA que ens vol cobrar l’aparcament des del primer minut. La política aeroportuària s’ha de descentralitzar i iniciar la cogestió de Son Sant Joan, per tal de racionalitzar les infraestructures i els serveis.
Abocadors incontrolats VII. Demanam que es prenguin les mesures necessàries per eliminar els abocadors incontrolats, especialment el del camí de Son Oliver i Camí de Can Peixet (Sant Jordi), carrer Travessera d’en Ballester, i Cornaló de la Murada (a 20 passes del portal lateral de la Seu).
No a la privatització de les pistes de Sa Riera. Volem aturar la privatització del servei de restauració i les pistes annexes del Parc de Sa Riera, exemple de convivènica i gestió comunitàries d’instalacions esportives a Ciutat.
Participació ciutadana: Iniciativa Popular Municipal. Amb l’actual legislació es necessiten unes 40.ooo signatures (10%) per a que una entitat o col·lectiu pugui presentar una proposta al plenari de Cort. Volem que es puguin presentar propostes a partir de 4.000 (1%).
Centre Flassaders obert. volen tancar el Centre Social Flassaders durant els mesos de novembre i desembre. demanam que es mantengui obert per la seva funció social imprescindible.
Escola d’adults municipal. Aquesta escola té la funció de donar suport formatiu als col·lectius amb més dificultats per incorporar-se al mercat laboral. Front les altes taxes d’atur, el de PP anuncia retallades a l’Escola d’adults. Com pensa el PP sortir de la crisi-estafa?
Pressuposts amb perspectiva de gènere. el pressupost municipal mostra les prioritats del govern. L’administració pot implantar polítiques més igualitàries si dissenya pressuposts per a tal fi: invertir més amb accions que impacten possitivament i d’igual forma a homes i dones, per exemple.
 
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email