Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Com aturar decisions injustes dels governs?

<![CDATA[Al plenari de Cort d’ahir (25 d’octubre) es va produir un exemple clar de com la cooperació entre una proposta d’un partit polític i la participació ciutadana poden modificar decisions del Govern.
L’equip Isern havia iniciat el procediment per privatitzar les pistes esportives del parc de  Sa Riera, entre elles, s’única pista de gespa artificial de fútbol 7 que és pública i gratuita a Palma.
Marisol Fernández, regidora d’IniciativaVerds, presentava una proposta al plenari d’octubre per paralitzar la privatització de les pistes esportives del Parc de Sa Riera: un model d’autogestió i convivència, aspectes imprescindibles per empoderar la gent i defensar els drets socials. Al mateix temps, l’associació Pro-Social va intervenir per defensar les pistes públiques i la “tasca social” del model que allà es promou.
La pressió feta per l’associació de professionals del món social i per la nostra regidora  va fer valorar la injustícia d’aquesta privatització. S’aprovà aturar el procés d’externalització de les pistes de Sa Riera.
La participació ciutadana té els seus efectes. Pot ser per això el PP es vol carregar la participació ciutadana.
Nosaltres la consideram imprescindible!
Aquí teniu la proposició que presentarem sobre aturar la privatització d’aquestes pistes.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email