Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Resultat de votacions de les nostres propostes al plenari del 25 d'octubre de 2012

<![CDATA[Al ple de l’Ajuntament de Palma celebrat el 25 d’octubre,  les nostres propostes varen tenir els següents resultats:
PGE 2013: NO a l’estafa als ciutadans. Instam al Govern a renegociar la deute pública amb la banca privada, que el BCE exerceixi de vertader banc i presti diners als Estats a l’1%,  i que es modifiquin els pressuposts Generals de l’Estat per rescatar persones i no bancs. REBUTJADA per 17 vots en contra (PP) i 9 abstencions (PSOE) i 3 vots a favor (PSM-IV-ExM).
No sol·licitar la declaració de ZGAT al centre de Palma per l’any 2013. Permetre obrir a les grans superfícies comercials i franquícies els diumenges significa posar encara més dificultats al petit i mitjà comerç. Per sortir de la crisi és imprescindible el petit i mitjà comerç. Es fa votació separada dels punts. En relació a no sol·licitar al Govern de les Illes Balears la declaració de ZGAT pel centre de Palma per a l’any 2013, es REBUTJA per 17 vots en contra (PP), 9 abstencions (PSOE) i 3 vots a favor (PSM-IV-ExM). En relaicó al punt per a mantenir la política de dinamització cultural del centre de Palma els diumenges s’APROVA per unanimitat. I pel que fa a instar al Govern de les Illes Balears per a destituir del seu càrrec al director general de Comerç vista la seva incompetència, es REBUTJA per 17 vots en contra i 12 vots a favor (PSOE i PSM-IVExM).
NO a que AENA cobri per anar a cercar familiars i amics a l’Aeroport. Denunciam l’afany recaptador d’AENA que ens vol cobrar l’aparcament des del primer minut. La política aeroportuària s’ha de descentralitzar i iniciar la cogestió de Son Sant Joan, per tal de racionalitzar les infraestructures i els serveis. Es fa votació separada dels punts. En relació al punts per a instar a AENA a no cobrar l’aparcament dels 30 primers minuts i a l’Estat per a la cogestió aeroportuària s’APROVEN per unanimitat. I es REBUTGEN la resta de punts, amb 17 vots en contra (PP) i 12 vots a favor (PSOE i PSM-IV-ExM).
Abocadors incontrolats VII. Demanam que es prenguin les mesures necessàries per eliminar els abocadors incontrolats, especialment el del camí de Son Oliver i Camí de Can Peixet (Sant Jordi), carrer Travessera d’en Ballester, i Cornaló de la Murada (a 20 passes del portal lateral de la Seu). APROVADA per unanimitat.
No a la privatització de les pistes de Sa Riera. Volem aturar la privatització del servei de restauració i les pistes annexes del Parc de Sa Riera, exemple de convivènica i gestió comunitàries d’instalacions esportives a Ciutat. Es va APROVAR per unanimitat aturar el procés de privatització i analitzar les alternatives.
Participació ciutadana: Iniciativa Popular Municipal. Amb l’actual legislació es necessiten unes 40.ooo signatures (10%) per a que una entitat o col·lectiu pugui presentar una proposta al plenari de Cort. Volem que es puguin presentar propostes a partir de 4.000 (1%). REBUTJADA per 17 vots en contra (PP) i 12 vots a favor (PSOE i PSM-IV-ExM)
Centre Flassaders obert. volen tancar el Centre Social Flassaders durant els mesos de novembre i desembre. demanam que es mantengui obert per la seva funció social imprescindible. REBUTJADA per 17 vots en contra (PP) i 12 vots a favor (PSOE i PSM-IV-ExM)
Escola d’adults municipal. Aquesta escola té la funció de donar suport formatiu als col·lectius amb més dificultats per incorporar-se al mercat laboral. Front les altes taxes d’atur, el de PP anuncia retallades a l’Escola d’adults. Com pensa el PP sortir de la crisi-estafa? REBUTJADA per 17 vots en contra (PP) i 12 vots a favor (PSOE i PSM-IV-ExM).
Pressuposts amb perspectiva de gènere. El pressupost municipal mostra les prioritats del govern. L’administració pot implantar polítiques més igualitàries si dissenya pressuposts per a tal fi: invertir més amb accions que impacten possitivament i d’igual forma a homes i dones, per exemple. S’aplaça el debat al proper plenari.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email