Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Per una EMAYA més sostenible

<![CDATA[ La regidora Marisol Fernández demana a EMAYA una contractació pública amb criteris de sostenibilitat 
Consideram de vital importància que les administracions públiques en general, i Cort en particular, tenguin un comportament ètic i responsable amb el medi ambient. És a dir, és imprescindible que, davant els perills ambientals que vivim (canvi climàtic, escassetat de recursos naturals i energètics,…), Cort mostri una aposta clara per dur endavant polítiques actives per la sostenibilitat real i garantir un món habitable pel present i pel futur.
Emaya Empresa Municipal d’Aigües i Clavegueram (EMAYA) és una empresa municipal, inscrita dins la regidoria de Medi Ambient. Aquesta àrea és la màxima responsable de Ciutat per garantir un medi habitable i saludable. Per tant, aquesta ha d’incorporar criteris ambientals en els seus contractes. Per exemple, si EMAYA vol comprar nous vehícles, pot exigir que aquests siguin elèctrics, o de baix consum. D’aquesta forma aquesta compra pública respondria a dues necessitats: la d’ampliar el parc de vehícles i la de reduïr el consum de petroli.
El Consell d’Administració d’EMAYA va aprovar ahir (7 novembre) la incorporacio de criteris de compra verda, tal com hem exigit des de la coalició ecosocialista i soberanista. “Estarem pendents de que el PP faci efectiu aquest acord” afirma la regidora ecosocialista.
Per a més informació clicau aquí

 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email