Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Isern prioritza els bancs davant les persones”

<![CDATA[

La coalició ecosobiranista alerta que el PP posa els bancs per davant de les persones. En aquest sentit, Verger lamenta que un 15% (55 milions d’euros) del pressupost municipal es destini a pagar els bancs i els interessos derivats dels deutes, mentre les persones i les famílies de Ciutat pateixen una major pressió fiscal i les conseqüències de la crisi econòmica a través de les retallades en els serveis socials bàsics.

A continuació podeu veure els imports que l’Ajuntament de Palma injectarà als bancs:
“La política del PP, a nivell general, exprimeix als ciutadans i degrada els serveis municipals per poder salvar els bancs”,afirma Verger, per qui és “vergonyós i inaudit que l’Estat prohibeixi als ajuntaments renegociar deute i els obligui a amortitzacions de deute abusives, provocant que una part important de recursos que en aquests moments haurien d’anar destinats a polítiques públiques i a reactivar l’economia acabin en mans dels bancs”.
En aquest sentit, PSM-IV-ExM critica obertament el servilisme de l’equip de govern de Cort davant les directrius neoliberals que venen marcades des del PP de Madrid.

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email