Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes que presentam al plenari de novembre

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem el proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que es celebrarà aquest dijous 29 a les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interés en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).
Contra la violència masclista: NO a les retallades en les mesures educatives, de sensibilització, prevenció, detecció precoç i investigació en el greu problema social de la violència de gènere, i especialment quan les demandes per maltractament augmenten cada any.
Ètica i regeneració política: Sol·licitam el compromís de tots els partits amb la regeneració política destituint els imputats de qualsevol càrrec públic o dins els mateixos partits. També exigim la devolució de tots els doblers públics apropiats il·legalment.
Proposta FACUA: El govern del PP ha amenaçat l’associació FACUA, de defensa dels drets dels usuaris i consumidors, per criticar les polítiques de retallades del govern. Volem donar suport a aquesta associació en la seva labor i exigir la llibertat d’expressió.
Destinació dels descomptes dels empleats públics per la vaga general: Proposam que l’Ajuntament de Palma destini tota la quantia econòmica que es descompti als empleats públics en motiu de la vaga a la partida d’ajudes urgents de la regidoria de Benestar Social.
Densonaments: La situació actual requereix que es preguin mesures urgents en relació als desnonaments. S’ha de garantir que ningú es quedi al carrer i per això s’ha d’escoltar la Plataforma d’Afectats per la Hipotèca, com a associació coneixedora de les implicacions que tenen els desnonaments.
Dret a decidir per les Illes Balears: Volem donar suport a les iniciatives de la societat civil i de les institucions que fomentin la informació, consulta popular i la concreció del dret a decidir de les persones i pobles, reivindicant el dret a l’autodeterminació de les Illes Balears.
Suport als mestres: Davant les polítiques educatives del Partit Popular, que persegueixen l’adoctrinament dels alumnes, i la coartació dels drets dels mestres, reivindicam el reconeixement de la seva labor i el respecte de la seva dignitat.
Piscines públiques a Sant Roca i Sant Jordi: Les piscines públiques de Sant Roca i Sant Jordi són un equipament esportiu indispensable per aquest barri i poble de Palma, i per això demanam el manteniment d’aquest servei públic.
Plecs de condicions socieducatius: Degut a l’evident priorització de les condicions econòmiques davant les tècniques en les adjudicacions de serveis municipals dins l’àmbit socioeducatiu i sociocultural, reivindicam l’exigència d’unes condicions tècnique mínimes, així com el fet que aquestes es valorin per damunt de les econòmiques.
Política d’habitatge: Consideram fonamental la continuació del programa Palma Habitada que proporciona vivenda a moltes famílies. Els pressupostos per 2013 deixen sense fons aquest programa, que consideram imprescindible en la situació de crisi actual.
Referendum per les retallades: El govern central no actua segons el seu programa electoral i això suposa una manca de legitimitat democràtica per seguir actuant. Proposam convocar un referèndum per qüestionar si els ciutadans donen suport a les retallades.
Aparcaments públics i segurs per a bicicletes: La bicicleta s’ha convertit en un mitjà de transport habitual per molts ciutadans de Palma, que es troben amb dificultats a l’hora d’aparcar-la. Per això demanam que s’incloguin places per a bicicletes en els parkings municipals de Palma.
Per un Centre de Recursos de Creació Contemporànea (CRCC) obert: L’Ajuntament de Palma ha tancat el CRCC que proporcionava un espai per a la creativitat en la nostra ciutat. Volem que es torni a obrir.
 
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email