Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PRESSUPOSTS MUNICIPALS AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

<![CDATA[Estem d’enhorabona, la proposta que varem presentar sobre l’elaboració dels pressuposts municipals amb perspectiva de gènere, com indicador del compromís de l’Ajuntament de Palma amb els objectius de la lluita contra la violència cap a les dones i per la igualtat de gènere,  s’aprova per unanimitat al Ple de novembre,  amb el següent acord:
L’Ajuntament Ple insta a l’equip de govern a constituir una comissió tècnic-política per incorporar la perspectiva de gènere en els pressuposts municipals.
Aquesta comissió és una primera passa,  molt important,  per considerar el pressupost, el seu anàlisi, configuració i distribució, com una de les eines més efectives a l’hora de donar solucions al major problema que persisteix a la majoria de societats: la desigualtat de gènere.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email