Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

#Culturaxsortirdelacrisi: Ruta guiada per la "Palma Violenta"

<![CDATA[

El passat divendres dia 30 de novembre el grup municipal PSM-IV-ExM va organitzar una nova activitat per reivindicar el paper del sector cultural com a motor per sortir de l’actual crisi econòmica.

L’èxit de participació va constatar que la proposta de fomentar les activitats culturals són una bona opció per generar activitat econòmica a Ciutat. De fet, la cultura per sortir de la crisi és un dels eixos fonamentals en els quals la coalició sustenta bona part de les propostes alternatives que defensa per afrontar amb garanties de futur una sortida de l’actual situació de regressió econòmica.

Per aconseguir-ho s’han de posar en joc tres elements imprescindibles com és la Cultura, el Comerç i el Turisme. Aquest trinomi té unes potencialitats enormes que la coalició considera que l’equip de govern de Cort del PP està deixant perdre. Per tal de visualitzar aquestes alternatives al tradicionals sectors econòmics, PSM-IniciativaVerds-Entesa proposa activitats que posen en valor que la cultura pot ser un motor econòmic per a Ciutat que permetria la tant desitjada reactivació econòmica.

En aquesta ocasió, la coalició ecosobiranista va organitzar una visita guiada amb l’historiador Gaspar Valero pels carrers de la Palma Alta per tal de conèixer el passat més violent del centre de Palma, ple d’històries reals sobre crims i bregues. I un cop més la participació va ser un èxit.

Però aquesta no va ser la primera activitat que també han rebut una resposta multitudinària en quant a participació. D’altres com per exemple “La Palma Literària”, “El Call Jueu”, “La Palma Gótica”, o la Ruta ciclocultural pel Pla de Sant Jordi també han tingut molt èxit de participació. En aquest sentit, la coalició seguirà organitzant visites guiades i activitats que posin en valor les potencialitats de les activitats culturals com a motor econòmic per sortir de la crisi.

Tot això, davant les polítiques del PP de Cort que evidencien una marginació de la Cultura. Un fet que ha quedat patent en els comptes que han presentat per al 2013 i que preveuen una davallada de gairebé el 50% de la partida de l’Àrea de Cultura renegant-la a la marginació més absoluta.

Gràcies a tots per participar-hi!

Es tornem a veure a la propera!
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email