Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes que presentam al Ple de desembre

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem el proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que es celebrarà aquest dijous 20 a les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interés en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).
Compliment de sentència relativa a l’edifici del c/ Bastió de’n Berard: El Tribunal Suprem sentencià que l’edifici, on hi ha ubicat un pis propietat de Jasé Ramón Bauzà, no s’ajusta al planejament urbanístic i l’Ajuntament no actua davant aquesta il·legalitat. Exigim igualtat davant la llei.
Reduir, reutilitzar, reciclar: Defensam la necessitat de disminuir el consum d’envasos en tots els àmbits de la nostra societat, començant per l’Ajuntament.
Abocadors incontrolats VIII: Demanam que es prenguin les mesures necessàries per eliminar els abocadors incontrolats, especialment el de Son Olivaret (Sant Jordi).
Palau de Congressos: Davant el cost econòmic que suposa, fins i tot aturat, el Palau de Congressos, és urgent prendre decisions respecte del futur d’aques projecte. Per això, demanam un estudi sobre les alternatives possibles que hi ha, i que es permeti a la ciutadania participar de la decisió a prendre.
Per la protecció del patrimoni natural: Instam al govern a que garanteixi una òptima protecció dels espais naturals de les Illes Balears, destintant els recursos humans necessaris. Per això no volem més acomiadaments ni a IBANAT ni a ENB.
#jovullparticipar: Apostam per una democràcia participativa, i per això volem que l’ajuntament promocioni les eines que permeten la participació ciutadana, com els pressupostos participatius, iniciatives populars municipals, consultes populars i l’Agenda local 21.
En defensa de la llengua en el sistema educatiu: Davant una reforma educativa que menysprea la nostra llengua, demana insubmissió per part del govern balear. Volem un sistema educatiu que garanteixi el coneixement de les dues llengües oficials del nostre país.
Centres Municipals dels Serveis Socials: Per facilitar la tasca dels treballadors i treballadores dels Centres Municipals dels Serveis Socials demanam que gestionin ells directament el seu pressupost, ja que això permet una major eficiència del servei.
Habitatges del Camp Redó: Instam a l’equip de govern a organitzar trobades entre els propietaris del Bloc XII i l’arquitecte, per a facilitar-los tota la informació que creguin necessària.
 
 
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email