Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Resultats de propostes de la coalició al plenari de desembre del 2012

<![CDATA[Al ple de l’Ajuntament de Palma celebrat el 20 de desembre del 2012 es varen debatre les propostes que presentà la coalició. Una vegada més constatam la necessària cooperació entre els partits polítics i les entitats socials per poder defensar i lluitar per les iniciatives que consideram més justes per la Ciutat.
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
A continuació vos contam quin resultat varen tenir les iniciatives que defensarem des de la coalició:
Compliment de sentència relativa a l’edifici del c/ Bastió de’n Berard: El Tribunal Suprem sentencià que l’edifici, on hi ha ubicat un pis propietat de Jasé Ramón Bauzà, no s’ajusta al planejament urbanístic i l’Ajuntament no actua davant aquesta il·legalitat. Exigim igualtat davant la llei. S’APROVA per unanimitat el punt 1, i es REBUTJA el punt 2 per part del PP.
Reduir, reutilitzar, reciclar: Defensam la necessitat de disminuir el consum d’envasos en tots els àmbits de la nostra societat, començant per l’Ajuntament. S’APROVA per unanimitat una proposta alternativa.
Abocadors incontrolats VIII: Demanam que es prenguin les mesures necessàries per eliminar els abocadors incontrolats, especialment el de Son Olivaret (Sant Jordi). S’APROVA per unanimitat.
Palau de Congressos: Davant el cost econòmic que suposa, fins i tot aturat, el Palau de Congressos, és urgent prendre decisions respecte del futur d’aques projecte. Per això, demanam un estudi sobre les alternatives possibles que hi ha, i que es permeti a la ciutadania participar de la decisió a prendre. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP per a tot la proposta, i el PSOE vota en contra del punt 2, on proposavem realitzar un estudi econòmic i tècnic per conèixer les alternatives (entre elles el desmontatge del Palau) i prendre la millor decisió relativa al Palau.
Per la protecció del patrimoni natural: Instam al govern a que garanteixi una òptima protecció dels espais naturals de les Illes Balears, destintant els recursos humans necessaris. Per això no volem més acomiadaments ni a IBANAT ni a ENB. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.
#jovullparticipar: Apostam per una democràcia participativa, i per això volem que l’ajuntament promocioni les eines que permeten la participació ciutadana, com els pressupostos participatius, iniciatives populars municipals, consultes populars i l’Agenda local 21. S’APROVA per unanimitat l’aposta decidida per eines de participació ciutadana.
En defensa de la llengua en el sistema educatiu: Davant una reforma educativa que menysprea la nostra llengua, demana insubmissió per part del govern balear. Volem un sistema educatiu que garanteixi el coneixement de les dues llengües oficials del nostre país. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.
Centres Municipals dels Serveis Socials: Per facilitar la tasca dels treballadors i treballadores dels Centres Municipals dels Serveis Socials demanam que gestionin ells directament el seu pressupost, ja que això permet una major eficiència del servei. Aquesta proposta es debatrà al plenari de gener 2013.
Habitatges del Camp Redó: Instam a l’equip de govern a organitzar trobades entre els propietaris del Bloc XII i l’arquitecte, per a facilitar-los tota la informació que creguin necessària. S’APROVA per unanimitat.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email