Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma davalla en el rànquing de transparència municipal

<![CDATA[Segons el darrer informe publicat per l'organització Transparència Interncional, l'Ajuntament de Palma ha davallat de la posició 16 que ostentava l'any 2010 fins a la posició 63.
http://www.transparencia.org.es/ITA_2012/INDICE_ITA_2012.htm
L’índex de transparència que han donat a conèixer recentment posa en evidència que el consistori ha perdut posicions principalment perquè ha empitjorat en qüestions tan importants com són:
contractacions de serveis,
en els indicadors de la nova Llei de Transparència,
i en la informació sobre la pròpia corporació.
En aquest darrer aspecte, la coalició lamenta que des que el PP ha entrat al govern l’Ajuntament hagi davallat tan significativament en els índex de transparència i insta a l’equip de govern a fer una reflexió profunda.
Així mateix, el grup municipal veu reforçada la voluntat de seguir impulsant dins la institució que existeixin més mecanismes de participació directa que permeti als ciutadans conèixer l’acció que dur a terme el consistori i poder ser partícips d’ella.
Precisament en aquest sentit existeix aquest blog de Cort Obert que fa públiques i facilita les informacions relatives a l’activitat interna de l’ajuntament que són d’interès públic, per tant suplint en bona part la tasca que ha de ser institucional.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email