Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes que presentam al Ple de Cort de 31 de gener

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que es celebrarà el proper dijous 31 de gener a partir de les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interés en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).
#jovullparticipar: el dret de la ciutadania a la pregunta i al prec. Incorporar al plenari un espai on la ciutadania pugui fer preguntes directes al plenari i als seus membres.
Palma: Aiments i responsabilitat social. Demanam als responsables de les grans superfícies i supermercats que no es tirin al fems els aliments i productes bàsics d’higiene que són aptes pel consum i, es destinin a les entitats que ho redistribueixen a persones amb pocs recursos.
Lliure circulació o romandre els cans a les platges. Proposam desenvolupar, amb la participació de les entitats animalistes, la noramtiva existent per permetre la inserció dels animals de companyia a les platges.

L’AVV Canamunt, la senalla ecològica i la intransigència municipal. Demanam que l’AVV pugui desenvolupar l’activitat de la “Senalla ecològica” al Centre Flassaders, tal com es desenvolupava des de fa 4 anys.

Contra l’ampliació del Club Nàutic de S’Arena. Cort ha de demanar la paralització de la tramitació del Projecte d’ampliació del Club Nàutic de S’Arenal, per slavaguardar el nostre territori i les nostres costes. No volem que s’especuli amb la nostra terrra.
Acte institucional anual el 24 de febrer en homenatge a la figura del batle Emili Darde. Retre homenatge i reivindicar la figura del batle Emili Darder i Cànaves ha d’estar a l’agenda de Cort, com a batle de Ciutat defensor dels valors democràtics, la justícia, la llibertat i la cohesió social.
Què passa amb les dades de contaminació atmosfèrica? Pareix que el govern de Cort no té interès en conéixer els nivells de contaminació atmosfèrica de la ciutat, per nosaltres és essencial per actuar amb coneixement i reduir-los.
Alternatives a la recollida de residus al Centre històric. Per nosaltres hi ha alternatives: Porta a Porta. Volem que es crei una comissió vinculant i participada amb els agents socials per estudiar els sistemes de recollida de residus alternatius a la recollida neumàtica pel Centre de Palma.
Son Hugo: un servei públic per a tothom. L’IME ha de facilitar l’ús de les piscines per part d’usuaris de natació per lliure.
Retirar la menció “dels ducs de Palma de Mallorca” a la via denominada “La Rambla”. Després d’un any d’investigació judicial, hi ha més proves de la vinculació d’Undangarin amb trames de corrupció. Palma no es mereix estar tacada per la corrupció i no volem carrers amb el nom dels responsables. ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email