Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Què ha passat amb les nostres propostes al plenari de gener?

<![CDATA[Al ple de l’Ajuntament de Palma celebrat el 31 de gener del 2013 es varen debatre les propostes que presentà la coalició. Una vegada més constatam la necessària cooperació entre els partits polítics i les entitats socials per poder defensar i lluitar per les iniciatives que consideram més justes per la Ciutat.
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
A continuació vos contam quin resultat varen tenir les iniciatives que defensarem des de la coalició:
#jovullparticipar: el dret de la ciutadania a la pregunta i al prec. Incorporar al plenari un espai on la ciutadania pugui fer preguntes directes al plenari i als seus membres. Es REBUTJA pels vots del PP en contra.
Palma: Aliments i responsabilitat social. Demanam als responsables de les grans superfícies i supermercats que no es tirin al fems els aliments i productes bàsics d’higiene que són aptes pel consum i, es destinin a les entitats que ho redistribueixen a persones amb pocs recursos. S’APROVA per unanimitat aquesta proposta transaccional.
Lliure circulació o romandre els cans a les platges. Proposam desenvolupar, amb la participació de les entitats animalistes, la normativa existent per permetre la inserció dels animals de companyia a les platges. S’APROVA  per unanimitat una proposta transaccional on es posarà en marxa un projecte pilot amb lliure circulació de cans a algunes platges. Aquest projecte s’elaborarà conjuntament amb les associacions animalistes i de veïns.
L’AVV Canamunt, la senalla ecològica i la intransigència municipal. Demanam que l’AVV pugui desenvolupar l’activitat de la “Senalla ecològica” al Centre Flassaders, tal com es desenvolupava des de fa 4 anys. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Contra l’ampliació del Club Nàutic de S’Arena. Cort ha de demanar la paralització de la tramitació del Projecte d’ampliació del Club Nàutic de S’Arenal, per salvaguardar el nostre territori i les nostres costes. No volem que s’especuli amb la nostra terra. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Acte institucional anual el 24 de febrer en homenatge a la figura del batle Emili Darde. Retre homenatge i reivindicar la figura del batle Emili Darder i Cànaves ha d’estar a l’agenda de Cort, com a batle de Ciutat defensor dels valors democràtics, la justícia, la llibertat i la cohesió social. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Què passa amb les dades de contaminació atmosfèrica? Pareix que el govern de Cort no té interès en conèixer els nivells de contaminació atmosfèrica de la ciutat, per nosaltres és essencial per actuar amb coneixement i reduir-los. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Alternatives a la recollida de residus al Centre històric. Per nosaltres hi ha alternatives: Porta a Porta. Volem que es crei una comissió vinculant i participada amb els agents socials per estudiar els sistemes de recollida de residus alternatius a la recollida neumàtica pel Centre de Palma. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Son Hugo: un servei públic per a tothom. L’IME ha de facilitar l’ús de les piscines per part d’usuaris de natació per lliure. Es REBUTJA pels vots en contra del PP.
Retirar la menció “dels ducs de Palma de Mallorca” a la via denominada “La Rambla”. Després d’un any d’investigació judicial, hi ha més proves de la vinculació d’Undangarin amb trames de corrupció. Palma no es mereix estar tacada per la corrupció i no volem carrers amb el nom dels responsables. S’APROVA per unanimitat el punt 1, i recuperar el nom de La Rambla sense la referència als Ducs de Palma. En canvi, es REBUTGEN els punts 2 i 3 amb els vots del PP en contra.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email