Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes que presentam al Ple de Cort de 28 de febrer

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que se celebrarà el proper dijous 28 de febrer a partir de les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (psm-iv-exm@palma.cat).
Decàleg contra corrupció i per transparència i ètica política. Proposició per tal d’aprovar un codi compartit entre totes les forces polítiques municipals en contra de la corrupció i a favor de la transparència
Recolzar ILP Dació en Pagament. Proposició per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a favor de la dació en pagament.
Contra violència vers les dones i nines. Iniciativa a favor de les polítiques de prevenció i de lluita contra la violència cap a els dones.
Proposició_Emili Darder_Nul·litat Judici. Demanam que l’Ajuntament que es posicioni a favor de declarar nul el judici que va dur a la mort a Emili Darder.
Projecte per als Banys Públics. Proposta per iniciar projecte dels banys públics dels pàrquings municipals oberts als turistes i on els desocupats de Palma es poguessin encarregar del seu manteniments.
Palma Antitaurina. Proposició per declarar Palma Ciutat antitaurina i instar a totes les forces polítiques del Congrés a no declarar Bé d’Interès Cultural les curses de braus.
Cabrera Ampliacio Parc Natural. Denunciam la manca de pressupost per Cabrera que posa en perill la conservació del Parc Natural i demanam l’ampliació de la seva protecció.
Ajudes menjadors escolars. Instam al Govern a tramitar les ajudes per als menjadors escolars de forma eficient.
Pressupost Serveis Socials. Demanam responsabilitat al PP de Cort perquè destini el 100% de les partides pressupostàries de Serveis Socials a projectes en benefici de les persones.
Espais juvenils públics. Els patis de les instal·lacions municipals que estan infravalorades haurien d’estar a disposició de tots els ciutadans, sobretot dels joves.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email