Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comissió ciutadana per decidir el sistema de recollida de fems al Centre

<![CDATA[Marisol Fernández defensa al plenari de Cort que es crei una comissió ciutadana per a que es decideixi el millor sistema de recollida de fems al Centre de Ciutat. MÉS considera que el sistema Porta a Porta és un bon sistema per implantar-se a la ciutat, especialment a barris com el centre, Son Sardina,…
El PP no vol que la gent decideixi sobre el que li interessa, no vol la participació ciutadana real. Nosaltres volem que la gent pugui decidir sobre el que li importa, com per exemple, com es recull el seu fems, si es recicle o es crema, si es potencia reduir el plàstic o es fomenta,…
#jovullparticipar, i vosaltres?
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email