Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Què ha pasat amb les propostes de MÉS al plenari de febrer?

<![CDATA[
Al ple de l’Ajuntament de Palma celebrat el 28 de febrer del 2013 es varen debatre les propostes que presentà MÉS per Palma. Una vegada més constatam la necessària cooperació entre els partits polítics i les entitats socials per poder defensar i lluitar per les iniciatives que consideram MÉS justes per la Ciutat.
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
A continuació vos contam quin resultat varen tenir les iniciatives que defensarem des de la coalició:
Decàleg contra corrupció i per transparència i ètica política. Proposició per tal d’aprovar un codi compartit entre totes les forces polítiques municipals en contra de la corrupció i a favor de la transparència. Es REBUTJA amb els vots del PP en contra i el PSOE s’abstén.
Recolzar ILP Dació en Pagament. Proposició per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a favor de la dació en pagament. S’APROVA per unanimitat donar suport a la ILP.
Contra violència vers les dones i nines. Iniciativa a favor de les polítiques de prevenció i de lluita contra la violència cap a els dones. S’APROVA per unanimitat tota la proposta excepte un punt relatiu a incrementar els recursos per erradicar aquesta xacra, amb els vots del PP en contra.
Proposició_Emili Darder_Nul·litat Judici. Demanam que l’Ajuntament que es posicioni a favor de declarar nul el judici que va dur a la mort a Emili Darder. S’APROVA per unanimitat donar suport a la sol·licitud de reparació i reconeixement personal al batle assessinat.
Projecte per als Banys Públics. Proposta per iniciar projecte dels banys públics dels pàrquings municipals oberts als turistes i on els desocupats de Palma es poguessin encarregar del seu manteniments. Es REBUTJA amb els vots del PP i el PSOE en contra.
Palma Antitaurina. Proposició per declarar Palma Ciutat antitaurina i instar a totes les forces polítiques del Congrés a no declarar Bé d’Interès Cultural les curses de braus. Es REBUTJA en votació secreta, interpretam que les votacions han estat: 17 vots en contra (PP), 11 a favor (MÉS i alguns PSOE), i 1 abstenció.
Cabrera Ampliació Parc Natural. Denunciam la manca de pressupost per Cabrera que posa en perill la conservació del Parc Natural i demanam l’ampliació de la seva protecció. Es REBUTJA amb els vots del PP en contra.
Ajudes menjadors escolars. Instam al Govern a tramitar les ajudes per als menjadors escolars de forma eficient. S’APROVA per unanimitat.
Pressupost Serveis Socials. Demanam responsabilitat al PP de Cort perquè destini el 100% de les partides pressupostàries de Serveis Socials a projectes en benefici de les persones. S’APROVA per unanimitat destinar tot el pressupost no condicionat de l’àrea de Benestar Social a les veïnades i veïnats de Palma.
Espais juvenils públics. Els patis de les instal·lacions municipals que estan infravalorades haurien d’estar a disposició de tots els ciutadans, sobretot dels joves. S’APROVA per unanimitat.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email