Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

#MALLORCAnoésunFEMER

<![CDATA[

Campanya d’al·legacions contra la importació de residus i per la modificació del contracte amb TIRME
GIF - 63.5 kB

El passat 14 de febrer de 2013, el govern del PP al Consell de Mallorca va aprovar una modificació del contracte amb TIRME, empresa concessionàriade la gestió dels residus a Mallorca, que li permet cremar fems de fora de Mallorca, un despropòsit que afectarà al medi ambient de Mallorca, a la nostra salut, i a la nostra economia.
Creim important que tothom: partits polítics, entitats socials, persones a títol individual,… pugui al·legar aquest contracte, i així incrementar la pressió per a que es modifiqui la política de gestió de residus d’aquesta illa, per fer-la més sostenible i més responsable.
Així doncs, hem obert una campanya d’al·legacions, per fer una crida a la ciutadania per fer saber al Govern del Consell de Mallorca i al PP que no volem importar residus, que NO VOLEM SER EL FEMER D’EUROPA, basta d’hiPPocresia.
Les al·legacions s’han de presentar abans del 25 de març al registre del Consell de Mallorca. També ens les podeu fer arribar a nosaltres, i les presentarem totes juntes, a:
Grup MÉS per Palma– Ajuntament de Palma
Pl Santa Eulàlia, 9, 3er
07001 – Palma.
Aquí trobareu el model d’al·legacions, podeu fer les modificacions que considereu. Model alegacions ciutadanes tirme febrer 2013
Si teniu qualsevol comentari o aportació, estem a la vostra disposició a mes@palma.cat

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email