Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

339 euros innecessaris en botelles de plàstic

<![CDATA[

MÉS per Palma denuncia que la despesa de 339 euros en botelles d’aigua per als plenaris és innecessària

La coalició ecosobiranista insta a tots els regidors a usar els tassons que el grup va regalar al mes de desembre per tal de reduir l’ús de les botelles de plàstic i estalviar aquesta despesa econòmica

 
La regidora Marisol Fernández, impulsora d’aquesta proposta, alerta que el reconeixement del deute que ha aprovat avui la Comissió de Comptes i Economia de l’Ajuntament de Palma posa en evidència la manca d’intel·ligència de l’equip de govern per adoptar solucions noves que permetrien un estalvi econòmica i mediambiental.
 
 
 
La Comissió ha aprovat el reconeixement d’un deute de 339,09 euros per factures pendents de pagament que corresponen a la despesa en concepte de botelles d’aigua que es gasten en els plenari de la institució.
 
 
“Una despesa completament innecessària”. Marisol Fernández recorda que en el ple del 20 de desembre, la coalició va entregar un tassó de vidre a cada regidor del consistori amb el doble objectiu de reduir l’ús de botelles de plàstic i la despesa que suposa. MÉS per Palma insta a tots els regidors a usar els tassons i contribuir a l’estalvi econòmic així com també contribuir a la reducció del plàstic en benefici del medi ambient.
 

 

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email