Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS proposa al plenari de Cort d'abril…

<![CDATA[Aquí teniu l’enllaç a totes les proposicions que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  que se celebrarà el proper dijous 25 d’abril a partir de les 10h.
Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (mes@palma.cat).
A favor de la República. Que un càrrec públic sigui rebut per herència, resulta un anacronisme, és antidemocràtic. Per aprofundir en MÉS democràcia, entre d’altres, hem d’apostar per un model republicà.
Alternatives a la passivitat del govern de Cort per evitar desnonaments. Proposam reactivar Palma Habitada, ajudes econòmiques per col#laborar amb les persones desnonades, crear una comissió específica entre serveis socials, habitatge i la PAH. Presentada conjuntament amb el PSIB-PSOE.
Mesures legals per garantir la funció social de l’habitatge. Possibilitar que, en cas de desnonament, el Govern pugui expropiar l’habitatge per evitar deixar les famílies al carrer. Així mateix demanam sancions contra els bancs i promotors que retenen cases desocupades i no les ofereixin al mercat de lloguer-compra.
Exigència de responsabilitats polítiques a l’ex-batlessa Catalina Cirer i altres actuals alts càrrecs del PP per Son Espases. Una vegada constatades les greus errades procedimentals (sentència del Tribunal Suprem), exigim l’assumpció de responsabilitats polítiques a l’ex-batlessa, Catalina Cirer.
Moratòria en la concessió de noves llicències per grans superfícies comercials. Cada nou centre comercial obert suposa, entre d’altres, el tancament de molts petits comerços. Demanam invertir les prioritats.
En defensa de l’escola pública. És inadmissible que el Govern de les Illes Balears prioritzi concerts a escoles vinculades a l’OPUS DEI que tenen un model d’educació diferenciada.
Flassaders: restablir la seu d’entitats ciutadanes a Sa Gerreria. Volem que Cort retorni Flassaders a les entitats socials i no l’usurpi del barri. El PP de Cort ha actuat de censor amb les entitats, no ho podem permetre.
Ses Fontanelles: un patrimoni natural a defensar. Ses Fontanelles és la darrera zona humida de Palma, amb importants valors ecològics, etnològics i paisatgístics, i amb Limonium Barceloi, una espècie única al món. Però tots aquests valors estan amenaçats per la imminent construcció d’un centre comercial i un macro-aparcament.
Les festes populars de la societat civil. Diumenge de l’Àngel i Nit de Sant Joan són exemples de la implicació de les entitats en el disseny de les festes de la seva ciutat. Les festes organitzades de forma popular mostren riquesa democràtica. El PP de Cort les ha usurpat i se les ha apoderat, un atemptat contra la democràcia. Presentada conjuntament amb el PSIB-PSOE.
Evitar la concentració de bars, cafeteries i restaurants. Volem una ciutat mediterrània i viva, amb vida al carrer però en equilibri entre l’activitat econòmica i els drets de la ciutadania. Els veïnats tenen dret al descans, i també a un oci saludable i devers. Hem de combinar ambdós objectius, una forma és evitar concentracions d’establimetns de restauració.
SAPS El Molinar. Denamam que Cort parli amb els propietaris del solar per a que El Molinar no perdi una infraestructura pública. Presentada conjuntament amb el PSIB-PSOE.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email