Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Convivència sí, ocupació excessiva de terrasses NO!

<![CDATA[ 
La regidora Marisol Fernández presenta una proposició al ple d'aquest mes de maig per denunciar la excessiva i abusiva ocupació de l'espai públic que està permetent el PP a través de la concessió de llicències de terrasses.
Marisol Fernández recorda que la coalició està a favor de la convivència entre els ciutadans i els comerços per fomentar i augmentar l'ús i el gaudir de l'espai públic. Però amb el que no podem estar d'acord és amb l'abús i l'ocupació de l'espai que impedeixi una circulació normalitzada dels vianants.
Avui hem enviat un comunicat de premsa que podeu consultar a través de la web de la coalició: http://www.mespermallorca.net/palma/article/mes-per-palma-denuncia-l-abus-de
I algunes de les imatges que hem recollit d’arreu de Ciutat i que i·lustren perfectament aquesta ocupació excessiva de l’espai públic.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email