Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Propostes de MÉS al plenari de maig 2013

<![CDATA[

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Aquí teniu l’enllaç a totes les propostes que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  del proper dijous 30 de maig a partir de les 10h. a Cort.

Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (mes@palma.cat).

Abocador incontrolat de Sant Jordi. Denunciam, de nou, els aocadors il·legals i incontrolats de Ciutat, aquest cop a Sant Jordi. Per a més denúncies ens podeu fer arribar la informació a mes@palma.cat o al facebook.

Antiga Estació Autobusos, no al centre comercial. No volem un nou centre comercial a l’esplanada de l’antiga estació d’autobusos de Palma. No és una sortida a la crisi, ni tampoc una política econòmica ni urbanística que faci de Palma una ciutat més habitable.

Els animals de companyia al trasport urbà. Volem que es desenvolupi l’ordenança per a la inserció dels animals de companyia a la societat urbana, i que es faci amb la participaicó de les entitats animalistes.

Palma ciutat lliure de desnonaments. No volem que l’Ajuntament sigui còmplice dels desnonaments. Cort ha de desplegar totes les mesures necessàries per acabar amb aquesta xacra bancària. Aquesta proposta la fem conjuntament amb el PSOE.

Avortament, defensa del dret a la lliure decisió de les dones. De nou el PP vol canviar la llei per prohibir a les dones a decidir sobre el seu propi cos i la seva pròpia vida. No permetrem polítiques masclistes que facin recular drets de les dones. Aquesta proposta la fem conjuntament amb el PSOE.

Rectificació de la supressió de serveis a l’EMT. Les retallades arriben de nou a l’EMT: menys freqüències, més temps d’espera i menys autobusos a 14 línies. Ja n’hi ha prou! Volem un transport públic de qualitat per tothom!

Hospitalitat amb les persones immigrants a Palma. Rebutjam qualsevol mesura que suposi obstacles a la solidaritat amb les persones immigrant, Gallardón també vol criminalitzar la solidaritat, no ho podem permetre.

Pla de xoc contra l’atur juvenil. Proposam mesures per lluitar contra l’atur juvenil. El futur de Palma depen del nostre jovent, no el podem desterrar ni precaritzar! Joventut amb dignitat.

Pla d’equipaments comercials. 2.000 comerços han tancat a Palma els darrers anys. A la greu crisi econòmica, baixada del consum, i pujada de l’IVA, hem de sumar la gran amenaça de la construcció de noves grans superfícies comercials. Hem de racionalitzar i desenvolupar en seny la ciutat.

Indignació per la mort per tuberculosi d’Alpha Pam, ciutadà de les illes. Volem una sanitat pública universal, la targeta sanitària per tothom! I que es depurin responsabilitats per la vulneració de drets sanitaris!

Sobre la reforma de l’administració pública. Rebutjam la proposta del PP, ja que suposa una vulneració de l’autonomia local, les competències de l’Estatut i un nou intent de recentralització. Aquesta proposta la fem conjuntament amb el PSOE.

Nom dels carrers. No volem més noms franquistes als nostrs carrers o places. Demanam que es retolin tots els noms de carrers, places,…en català.

La defensa de l’espai no ocupable o contra l’abús de l’ocupació de la via pública. Defensam l’espai públic, el de totes i tots, que no pot ser monopolitzar per la’ctivitat privada i lucrativa. Cadires de rodes, cotxets de nins i persones grans amb gaito han de poder circular i poder seure a bancs.

Així mateix hem fet preguntes sobre varis temes que consideram importants:

  • Ajudes econòmiques i pisos de lloguer social destinats a persones desnonades
  • Perquè s’han esborrat murals a Sa Gerreria
  • Com s’ha procedit a desallotjar les persones que vivien a l’esplanada de l’antiga estació d’autobusos (per construir centre comercial)
  • Mesures per reduir i evitar la brutos d’orines i excraments al carrer
  • Quan i com s’activarà el pla de ciclocarrers
  • Millores a cartelleria de Jardí des Bisbe

 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email