Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

I les propostes de MÉS? Resultats plenari Cort maig 2013

<![CDATA[

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Ahir, 30 de maig es va cel·lebrar el plenari a Cort. Aquí teniu la relació de propostes de MÉS i el resultats de les votacions de cada una d’elles. Per consultar el contingut de  la proposició clicau sobre el títol.

Volem agrair la feina i lluita que estan realitzant moltes persones i entitats per fer de Palma una ciutat més justa i solidària amb les persones i el medi ambient. Ahir varen assistir moltes persones al ple de Cort per mostrar el seu rebuix a le spolítiques del govern del PP. Cada vegada som més persones que deim No a la barbària, i SI: una altre món é spossbile, un altre món és necessari!

Es va aprovar una declaració institucional en defensa i solidaritat del Poble Sahrauí, fruit d’una proposició que presentarem des de MÉS. Aquí teniu el text de la declaració.

Abocador incontrolat de Sant Jordi. Denunciam, de nou, els aocadors il·legals i incontrolats de Ciutat, aquest cop a Sant Jordi. Per a més denúncies ens podeu fer arribar la informació a mes@palma.cat o al facebook. S’APROVA per unanimitat.

Antiga Estació Autobusos, no al centre comercial.No volem un nou centre comercial a l’esplanada de l’antiga estació d’autobusos de Palma. No és una sortida a la crisi, ni tampoc una política econòmica ni urbanística que faci de Palma una ciutat més habitable. S’APROVA per unanimitat una transaccional que impedeix urbanitzar l’esplanada, i així integrar-la dins el Parc de Ses Estacions.

Els animals de companyia al trasport urbà. Volem que es desenvolupi l’ordenança per a la inserció dels animals de companyia a la societat urbana, i que es faci amb la participació de les entitats animalistes. S’APROVA per unanimitat una transaccional per elaborar una proposta entre Ajuntament, entitats animalistes, veïnats i usuaris, que permet l’ús del bus als cans.

Palma ciutat lliure de desnonaments. No volem que l’Ajuntament sigui còmplice dels desnonaments. Cort ha de desplegar totes les mesures necessàries per acabar amb aquesta xacra bancària. S’APROVA per unanimitat aquesta transaccional on s’aprovaren diferents mesures per reduïr el drama dels desnonaments.

Avortament, defensa del dret a la lliure decisió de les dones. De nou el PP vol canviar la llei per prohibir a les dones a decidir sobre el seu propi cos i la seva pròpia vida. No permetrem polítiques masclistes que facin recular drets de les dones. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP i dues absències del PSOE. Alguns volen retallar el dret de les dones a l’avortament! Nosaltres sempre reivindicarem un avortament lliure, gratuït i públic per totes les dones!

Rectificació de la supressió de serveis a l’EMT. Les retallades arriben de nou a l’EMT: menys freqüències, més temps d’espera i menys autobusos a 14 línies. Ja n’hi ha prou! Volem un transport públic de qualitat per tothom! Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.

Hospitalitat amb les persones immigrants a Palma. Rebutjam qualsevol mesura que suposi obstacles a la solidaritat amb les persones immigrant, Gallardón també vol criminalitzar la solidaritat, no ho podem permetre. S’APROVA per unanimitat una transaccional que demana excloure del Codi Penal els actes humanitaris.

Pla de xoc contra l’atur juvenil. Proposam mesures per lluitar contra l’atur juvenil. El futur de Palma depen del nostre jovent, no el podem desterrar ni precaritzar! Joventut amb dignitat.Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.

Pla d’equipaments comercials. 2.000 comerços han tancat a Palma els darrers anys. A la greu crisi econòmica, baixada del consum, i pujada de l’IVA, hem de sumar la gran amenaça de la construcció de noves grans superfícies comercials. Hem de racionalitzar i desenvolupar en seny la ciutat. S’APROVA per unanimitat realitzar un pla director insular.

Indignació per la mort per tuberculosi d’Alpha Pam, ciutadà de les illes. Volem una sanitat pública universal, la targeta sanitària per tothom! I que es depurin responsabilitats per la vulneració de drets sanitaris! El ple lamenta de forma unànima la mort d’Alpha Pam, i s’APROVA restablir els serveis de mediadors culturals als centres de salut i hospitals. Així mateix el PP REBUTJA que tothom tengui dret a targeta sanitària. 

Sobre la reforma de l’administració pública. Rebutjam la proposta del PP, ja que suposa una vulneració de l’autonomia local, les competències de l’Estatut i un nou intent de recentralització. Es REBUTJA amb els vots en contra del PP.

Nom dels carrers.No volem més noms franquistes als nostres carrers o places. Demanam que es retolin tots els noms de carrers, places,…en català. S’ARPOVA per unanimitat.

La defensa de l’espai no ocupable o contra l’abús de l’ocupació de la via pública. Defensam l’espai públic, el de totes i tots, que no pot ser monopolitzar per la’ctivitat privada i lucrativa. Cadires de rodes, cotxets de nins i persones grans amb gaito han de poder circular i poder seure a bancs.S’APROVEN tots els punts per unanimitat, i el PP REBUTJA el punt on demanàvem que es respectàs l’espai peatonal per circular sense obstacles i amb facilitat (punt 2).

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email