Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

No a retallades en drets de les dones a l'avortament!

<![CDATA[

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

st1:*{behavior:url(#ieooui) }

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

El plenari de 30 de maig es va presentar una proposició per denunciar i rebutjar les intencions del Ministre de “Justicia” Gallardón per retallar drets de les dones en matèria d’avortamen. Una vegada més el PP demostra la seva ideologia masclista i repressiva vers els drets de les dones. 

Marisol Fernández ha denunciat que no sols és violència contra les dones els lamentables casos d’assessinats masclistes, les retallade en educació, en igualtat d’oportunitats, en prevenció contra la violència, etcètera, sinó també la  modificació de l’anomenada llei de l’Avortament. Una nova agressió cap a les dones sense precedents en aquest país. “Vol retrocedir la llei més enrera de la primera llei de l’any 1985, ens vol retornar 30 anys enrera! És absolutament inaceptable i no ho consentirem!” exclamà Marisol Fernández al plenari.

MÉS no consentirà tornar als avortaments fora d’espanya o en condicions de clandestinitat, posant en risc la salut i la vida de dones. Han estat molts anys de lluita dels moviments feministes i “no farem ni una passa enrera”. Reduir drets, en aquest cas també, sols suposarà més dones mortes o amb problemes de salut.

El PP vol contentar a la Conferència Episcopal i als sectors més ultraconservadors, que volen imposar creences que poc tenen a veure amb la democràcia i els drets. “On està la veu de la Conferència episcopal per denunciar la mort d’una persona que per ser immigrant no té dret la targeta sanitaria?”, ha demanat Fernández recordant la mort d’Alpha Pam.

Com es pot permetre que Gallardón afirmi que “el peligro para la salud física y psíquica de la mujer no deben ser pretextos para abortar”. O com la diputada del PP Beatriz Escudero va afirmar en el congres dels diputats que “ “¿Saben ustedes que en España las mujeres que se ven abocadas al aborto son las que menos formación tienen? ” I per rematar el Ministre Jorge Fernández Diaz quan va afirmar que el avortaments “tienen alguna cosa que ver con ETA, pero no demasiado”.

Prou d’insults i menyspreu a les dones! Exigim respecte a la decisió conscient i responsable d’aquelles dones que decideixen no continuar endevant el seu embaraç i per tant a no modificar la llei. 

 

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email