Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Targeta sanitària per tothom! Alpha Pam ha mort perquè era pobre i immigrant

<![CDATA[

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Marisol Fernàndez va presentar ahir, 30 de maig, una proposta per exigir al Govern que tothom tengui dret a una targeta sanitària, és a dir, a tots els drets d’atenció sanitària pública.Totes les forces polítiques varen lamentar la mort d’Alpha Pam, així com demanaren al Govern balear que incrementi els mediadors culturals que treballen a centres de salut i hospitals, que realitzen un acompanyament i suport a persones nouvingudes o estrangeres.

Així mateix, el PP va votar en contra de donar cobertura sanitària per tothom. Els populars retallen en serveis sanitaris, sobretot a les persones amb menys recursos, mostrant de nou les seves prioritats: pagar a la banca a costa de retallar drets a les persones.

Alpha Pam ha mort perquè era pobre i immigrant. “Si no hagués estat immigrant tindria targeta sanitària i si no hagués estat pobre hagués pogut pagar les factures del Conseller Sansaloni” va denunciar Marisol Fernández.

Això no pot tornar a passar: cap persona ha de morir per una inadequada assistència sanitària” diu Fernández. S’ha retirat la targeta sanitària a 20.000 mil persones a Balears. Una targeta que dona dret a tenir una història clínica, un metge de família, en resum a tenir dret una assistència sanitària.

La salut pública i la salut individual està per sobre de l’estalvi econòmic. Sempre exigirem que tothom tengui dret i accés a la salut pública. Mentre “el PP vol privatitzar al sanitat, no els hi permetrem”, de nou es volen privatitzar els beneficis i socialitzar les pèrdues i els drames socials.

 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email