Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

12.000 joves aturats a Palma. I què fa Cort?

<![CDATA[En el ple de l’Ajuntament de Palma, celebrat aquest passat dijous dia 30 de maig, la coalició ha defensat un Pla de Xoc per lluitar contra l’atur juvenil. El PP hi ha votat en contra.
Recentment, el SOIB ha fet públiques les xifres de joves que estan sense feina i arreu de l’illa suposen un 60% dels menors de 24 anys. En el cas de les dones encara és més greu perquè se situa en el 66%. Segons les dades del Servei d’Ocupació de les Iles Balears, un de cada tres joves d’entre 26 i 34 anys estan aturats.

Des de MÉS per Palma estem alarmats per les xifres d’atur però especialment les que afecten als joves perquè suposa minvar les perspectives i les esperances de trobar una sortida laboral en un futur a curt o mig termini. Denunciam aquesta situació preocupant i per això hem presentat una proposta de Pla de Xoc amb accions concretes i contundents que han de servir per pal·liar aquesta tendència.
El regidor Antoni Noguera ha defensat en el passat plenari de Cort propostes tan concretes com: atorgar ajuts econòmics i incentius fiscals a aquelles empreses que contractin persones joves; incloure en els plecs dels concursos de contractació de les empreses licitadores el criteri de contractar joves; signar acords amb la UIB perquè els joves puguin fer pràctiques becades a l’Ajuntament o empreses públiques vinculades, etcètera.
Lamentablement el grup municipal del PP hi ha votat en contra, i fent ús de la seva majoria, ha tombat aquesta proposta que havia de servir d’estímul per a crear ocupació directa per als joves de Ciutat, però sobretot està clarament dirigida a crear esperances en el futur i garanties per a que els joves de Palma puguin tenir una sortida laboral.
A continuació podeu consultar el contingut de la proposició:
Pla de xoc atur juvenil]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email