Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Debat de la Ciutat: reivindicarem la ciutat que volem!

<![CDATA[Vos informam que el proper dia 11 i 12 de juny es realitza el Debat de la Ciutat a l’Ajuntament de Palma. Aquest té l’objectiu de fer un balanç de la situació social, econòmica i política de la nostra ciutat, i plantejar les línies de treball de cara al proper curs polític. Així doncs, és un moment important per realitzar una crítica ferma contra les polítiques d’austericidi i retallades del PP, així com donar a conèixer algunes de les nostres propostes alternatives per construir la ciutat que volem, MÉShabitable, sostenible, igualitària, justa,…
Calculam que la intervenció de Toni Verger (portaveu de MÉS per Palma) serà sobre les 11’30h. de l’11 de juny. I durant el dia 12 es presentaran les resolucions de tots els grups municipals.
Si alguna de vosaltres esteis interessades en assistir-hi, ens podeu enviar un e-mail a mes@palma.cat, així ens podrem organitzar millor. Igualment el podreu seguir en directe per internet a través de la web de l’Ajuntament de Palma.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email