Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visitem Canamunt

<![CDATA[

Els regidors de MÉS per Palma es van reunir aquesta setmana passada amb els representants de l’associació de veïns de Canamunt. Antoni Verger, Marisol Fernández i Antoni Noguera van fer una passejada pel barri per analitzar i comprovar de primera mà les diferents problemàtiques que preocupen als veïns.

 
Entre d’altres, l’AVV de Canamunt va voler posar en manifest l’increment del consum de drogues detectat al barri.
A més, van reivindicar el compliment de l’acord amb l’Ajuntament de Palma per a la celebració del festival Street Art.
 
 
Pel que fa a l’ocupació de l’espai públic, els representants de l’associació de veïns van mostrar-se preocupats per l’excessiva ocupació d’alguns espais. Com a exemple, es va citar la plaça Quartera, ja que després d’aconseguir recuperar la plaça retirant l’aparcament per als cotxes, ara roman copsada de taules i cadires de les terrasses dels bars de la zona.

D’altra banda, els veïnats del centre de Ciutat van valorar de forma positiva la proposta de MÉS per Palma d’avaluar la implantació del sistema de recollida a l’estil del Porta a Porta, com a sistema alternatiu a la recollida pneumàtica, ara inhabilitat. En aquest sentit, els veïnats també van manifestar que l’actual sistema provisional que retorna a l’antic de contenidors separats no és eficient.
Una altra de les qüestions que preocupen els veïnats és la necessitat d’un local propi per a l’Associació de Veïns després dels desacords amb l’actual responsable de la regidoria que gestiona Flassaders.
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email