Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Incompliment de les ajudes per als menjadors escolars

<![CDATA[El regidor Antoni Noguera mostra un cop més la seva indignació davant possibles casos de malnutrició a les escoles de Palma i alerta que el Govern i l'Ajuntament són els responsables de garantir que totes les famílies tenen accés a les ajudes per als menjadors escolars.
Per aquest motiu, MÉS per Palma ha registrat una proposició en aquest sentit per ser debatuda en el plenari d'aquest mes de juny, previst per al dia 27.  A continuació podeu consultar-ne el contingut:

 

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

La coalició MÉS per Palma ha presentat diverses proposicions a Cort per tal de solucionar el greu problema generat pel Govern en els menjadors escolars arran de l’incompliment del pagament i el retard de les convocatòries de les subvencions dels menjadors dins el termini normalitzat.
Molts de nins no poden assistir als menjadors perquè les famílies no poden fer front al pagament per avançat del servei de menjador degut a les dificultats econòmiques que han d’afrontar moltes famílies arreu de les illes, però sobretot a Palma. Aquesta és una de les conseqüències directes de l’actual crisi econòmica i un problema molt greu que pateixen moltes famílies de Palma.
Volem recordar que la FAPA ja ha denunciat que les famílies estan en situacions extremes i que hi ha nins que o queden a menjador o malmengen. En aquest sentit, la davallada d’usuaris dels menjadors provoca que n’hi hagi alguns que estiguin a punt de tancar perquè no són rendibles. Aquest fet provoca que les famílies que compten amb els menjadors com a eina social eficaç per fomentar la igualtat i facilitar la conciliació laboral i familiar es veuen greument perjudicades.
Els responsables de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears han demostrat la seva incapacitat, han mirat cap a una altra banda i no han prioritzat l’alimentació dels nins i nines de les nostres escoles públiques. Un ridícul esperpèntic que posa en risc els infants de la nostra ciutat.
NO ES POT TOLERAR MÉS AQUESTA SITUACIÓ: L’AJUNTAMENT DE PALMA HA D’ACTUAR DE FORMA URGENT DE CARA AL CURS 2013-2014 PER FACILITAR I ASSEGURAR A LES FAMÍLIES AMB MENYS RECURSOS L’ASSISTÈNCIA DELS NINS I NINES AL MENJADOR
PROPOSICIÓ D’ACORD
 

  1. L’Ajuntament de Palma insta al Govern de les Illes Balears a convocar a principis de setembre les beques de menjador del corresponent curs actual i les del curs 2013/14.

 

  1. L’Ajuntament de Palma garantirà l’assistència als menjadors escolars dels nins i nines a través d’ajudes econòmiques a les famílies que no puguin fer front a les quotes.

 
 

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email