Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cinefòrum “Fènix 11*23″

<![CDATA[
El passat dimecres 19 de juny, la coalició MÉS per Palma va celebrar un Cinefòrum a Can Alcover amb la presència d’una quarantena de persones.  La pel·lícula escollida va ser “Fènix 11*23″, un film que exposa els detalls d’un cas real en el qual un menor crear una pàgina web per defensar la llengua catalana, i més tard va enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats per demanar l’etiquetatge en català. I aquest va esdevenir el seu crim pel qual va ser detingut per la Guardia Civil.
 

 
Amb la projecció d’aquesta pel·lícula la coalició ecosobiranista ha aprofitat per obrir un espai de reflexió i debat sobre els nombrosos casos de repressió policial dels quals n’han estat víctimes ciutadans d’aquestes illes en els darrers anys. L’exemple real de la pel·lícula va servir per comprovar el funcionament de la policia i al fiscalia espanyola en la persecució dels moviments independentistes. Per exposar els casos soferts a les illes, Tomeu Martí va intervenir durant l’acte per repassar-ne els més sonats.
 
 
La quarantena llarga de persones que hi van assistir van poder analitzar i debatre sobre els efectes de l’actuació de la policia espanyola en aquests casos, que lluny de crear por com és la seva intenció, el que s’aconsegueix és augmentar el sentiment independentista.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email