Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS presenta al plenari del 27 de juny les següents iniciatives…

<![CDATA[
Vos feim arribar les propostes que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  del proper dijous 27 de juny a partir de les 10h. a Cort.
Per consultar el contingut de la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (mes@palma.cat).
Inclusió Tramvia a la revisió del PGOU. Demanam incorporar el projecte de Tramvia entre el centre de la ciutat i la Platja de Palma al nou Pla General d’Ordenació Municipal. Consideram que la inversió en transport públic i sostenible és vital per la nostra ciutat.
El Pla Hidrològic prohibeix urbanitzar Ses Fontanelles. Els plànols que acompanyen el Pla Hidrològic, constaten que el projecte d’urbanització de Ses Fontanelles actual envaeix una part de la zona humida. Per tant, l’Ajuntament ha de declarar la impossibilitat de continuar el projecte, i per tant, no pot atorgar la preceptiva llicència d’obres per començar les obres d’urbanització.
Publicitat il·legal a les façanes i elements del mobiliari urbà de Palma. L’Ajuntament ha d’elaborar normativa pertinent (i fer complir l’existent) per evitar la publicitat invasiva a façanes i espais públics, com ara pantalles led, cartelleria inmensa,…
Mapa de renous: elaboració urgent de pla d’acció. Seguim insistint amb la necessitat d’un mapa de renous de Palma i el pla d’acció, mesures que el PP no vol possar en marxa. MÉS no desisteix, la salut pública i la reducció de la contaminació acústica és important per una ciutat MÉS habitable.
Combatre els abocadors incontrolats: Recollida de residus domèstics de gran volum als barris i pobles de Palma. Amb aquesta modalitat que proposam, cada zona tendria un dia-hora al mes per treure les deixalles als punts de recollida del barri. Això suposaria avançar cap un model més sostenible de gestió dels residus: reduiríem abocaments incontrolat, reciclaríem més, més recollida selectiva,…
Canamunt: Local i Street art. Al barri de Canamunt hi ha diversos projectes veïnals comunitaris molt interessants a nivell social i cultural. L’Ajuntament no pot defugir de propostes i accions que fan més participatius, atractius i singulars els barris de Palma. Així demanam que Cort destini l’hotel d’entitats com a seu d’entitats del barri, i que recolzi la declaració de Canamunt a favor de l’Street Art i les seves activitats,
Mesures de xoc per als 80.956 aturats de Palma. És urgent i imprescindible actuar. El PP ha reconegut que moltes accions dirigides als aturats tenen manca de pressupost i no existeixen indicadors per avaluar els objectius de Palma Activa. Davant la passivitat i amb indignació, presentam mesures per millorar les polítiques d’ocupació.
Menjadors escolars. No es pot tolerar més aquesta situació. L’Ajuntament ha d’actuar urgentment per garantir el menjador escolar a totes les nines i nins.
Palma LGTB: “Over the rainbow. Un recorregut per la igualtat”. És just i necessari que l’Ajuntament de Palma faci memòria històrica i reconegui l’activisme i la militància de les persones i entitats que han lluitat per la visibilització i els drets dels col·lectius LGTB. Demanam a Cort que reconegui aquesta tasca social.
Campaments d’Estiu 2014. Després de 27 anys d’història, aquest serà el primer estiu sense campaments d’estiu organitzats per l’Ajuntament de Palma.Exigim a Cort que el 2014 es reprengui aquest programa.
Retirada de la LOMCE. La Plataforma CRIDA demana la retirada de la LOMCE. Nosaltres hi estem d’acord. Demanam a Cort que assumeixi íntegrament el manifest de la Plataforma CRIDA i insti al Govern espanyol a retirar la LOMCE.
Pel dret a la vida dels animals: Sacrifici 0. Tots els animals tenen drets, i un dret indiscutible és el dret a la vida. L’Ajuntament de Palmaha de ser el garant dels drets dels animals, i impulsar programes i línies de treball per tal finalitat. demanam mesures per assolir l’objectiu de sacrifici 0.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email