Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS presenta al plenari del 25 de juliol les següents iniciatives…

<![CDATA[ 
Vos feim arribar les propostes que presentarem al proper plenari de l’Ajuntament de Palma,  del proper dijous 25 de juliol a partir de les 10 hores a Cort.
Per consultar el contingut de la proposició clicau sobre el títol.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, posau-vos en contacte amb noltros i vos informarem (mes@palma.cat).
 
Retirar llicència d’obertura de la Plaça de Toros per manca de seguretat. La coalició denuncia que la propietat de la plaça no s’ha responsabilitzat de redactar els informes de l’ITE obligatoris. Per tant, demanam que ho facin i que duguin a terme les obres de reparació necessàries per garantir la seguretat dels assistents a la plaça.
Estudiar les alternatives d’accés a El Molinar. Demanam que s’aturin les obres del nou accés que pretén destruir part de la darrera zona rural de El Molinar i el Consell de Mallorca a instàncies de l’Ajuntament de Palma estudiï les alternatives proposades per entitats veïnals i el GOB.
Projecte de rehabilitació Camp Redó. Insistim en la necessitat de recuperar el projecte de rehabilitació del barri al qual el PP ha renunciat. Volem evitar la condemna dels veïnats del Camp Redó a una progressiva degradació del barri. Si no, Cort s’arrisca a haver de tornar els doblers ingressats d’Europa, fins a 1’3 milions d’euros.
Declarar il·legítim part del deute municipal contret amb els bancs. Consideram que el mecanisme abusiu i pervers del sistema bancari s’ha de denunciar i l’Ajuntament ha declarar il·legítim el deute contret amb les entitats bancàries a través del Pla de pagament a Proveïdors, que suposa fins a 6 milions d’euros més anuals de deute públic.
Participació i debat obert per a l’Ordenança de Renous i Vibracions. Defensam un procés obert de participació i debat que permeti a la ciutadania entendre i assimilar quin seran els canvis de la nova proposta de Cort per a regular els renous a Ciutat.
Seguretat en els carrils bici. L’ocupació de terrasses a Palma està suposant també un problema per a aquells qui circulen amb la bicicleta pel carril bici de Ciutat, ja que en moltes ocasions es produeix una situació d’inseguretat. Reclamam que es delimitin molt clarament l’ocupació de les terrasses.
Pla de xoc per lluitar contra els abocaments il·legals. Presentam una proposta perquè Cort posi en marxa un pla de xoc de conscienciació ciutadana davant un atemptat mediambiental com són els abocaments il·legals. MÉS per Palma ha detectat fins a 35 abocadors en tot el terme municipal, i el que és més greu és que molts d’ells han estat netejats i poc després han reaparegut.
LGTB Pride: Igualtat, Cultura i Turisme. Apostam perquè se celebri a Palma, i en temporada baixa, una trobada LGTB internacional que tingui com a centre d’interès la cultura i la responsabilitat social.
Defensem la continuïtat de l’Orquestra Simfònica. Seguim reclamant que els gestors i les tres institucions que componen la fundació garanteixin la continuïtat de l’Orquestra i els llocs de treball del seus membres amb els mateixos nivells de qualitat que ara la caracteritzen.
Palma, la Ciutat dels Infants. Volem una ciutat a la mida dels nostres infants, que ells puguin opinar sobre quin tipus de ciutat volen, que pensem en una planificació urbana que s’adapti a les seves necessitats. Volem una ciutat per als infants.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email