Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS seguretat als carrils bici de Palma

<![CDATA[Cort accepta delimitar les terrasses per garantir la seguretat dels usuaris del carril bici.

 
Marisol Fernández ha presentat una proposició per al proper plenari de dijous dia 25 de juliol amb l’objectiu de prendre mesures de seguretat que no posin en perill la integritat dels ciclistes de Palma.
 
La regidora de MÉS per Palma ha detectat nombrosos punt de conflictivitat al llarg de la xarxa del carril bici de Ciutat en els quals els clients de les terrasses posen en perill la seguretat dels ciclistes.
 
 
A continuació podeu consultar els detalls de la proposta:  Seguretat als carrils bici
 
 
 
Després que hagi estat debatuda en comissió informativa, es previsible que en el ple ordinari de demà dijous sigui aprovada per tots els grups municipals. Això vol dir que l’equip de govern de Cort assumeix aquesta reivindicació i estudiarà de quina manera pot ajudar a les terrasses a limitar el seu espai d’ocupació de la via pública sense que interfereixi en la circulació dels carrils bici.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email