Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Resultats de propostes presentades per MÉS a plenari Cort juliol 2013

<![CDATA[Al ple de l’Ajuntament de Palma celebrat el 25 de juliol s’han plantejat les propostes de MÉS. Aquí vos explicam quin ha estat el resultt del debat i votacions d’aquestes propostes.
Davant l’estafa del sistema financer i els poders econòmics, davant la corrupció orquestrada del PP, davant les retallades de drets i llibertats de la gent,… ni una passa enrera. #PlantemCara!
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
Si voleu més informació ens trobareu a mes@palma.cat o al 971225912.
A continuació vos contam el resultat de les iniciatives que defensarem MES al plenari de Cort:
Retirar llicència d’obertura de la Plaça de Toros per manca de seguretat. La coalició denuncia que la propietat de la plaça no s’ha responsabilitzat de redactar els informes de l’ITE obligatoris. Per tant, demanam que ho facin i que duguin a terme les obres de reparació necessàries per garantir la seguretat dels assistents a la plaça. El PP no vol suspendre cautelarment la llicència d’activitats a la Plaça de Toros, però si s’aprova informar als òrgans competents de la falta de manteniment de les instal·lacions.
Estudiar les alternatives d’accés a El Molinar. Demanam que s’aturin les obres del nou accés que pretén destruir part de la darrera zona rural de El Molinar i el Consell de Mallorca a instàncies de l’Ajuntament de Palma estudiï les alternatives proposades per entitats veïnals i el GOB. MÉS es queda sola al plenari defensant aquesta proposta. Es REBUTJA la proposta, sols vota a favor MÉS.
Projecte de rehabilitació Camp Redó. Insistim en la necessitat de recuperar el projecte de rehabilitació del barri al qual el PP ha renunciat. Volem evitar la condemna dels veïnats del Camp Redó a una progressiva degradació del barri. Si no, Cort s’arrisca a haver de tornar els doblers ingressats d’Europa, fins a 1’3 milions d’euros. Es REBUTJA amb vots del PP en contra.
Declarar il·legítim part del deute municipal contret amb els bancs. Consideram que el mecanisme abusiu i pervers del sistema bancari s’ha de denunciar i l’Ajuntament ha declarar il·legítim el deute contret amb les entitats bancàries a través del Pla de pagament a Proveïdors, que suposa fins a 6 milions d’euros més anuals de deute públic. MÉS es queda sola denunciant la deute il·legítima. El batle Isern ni tan sols és a la sala a l’hora de la votació, així demostren el seu interès. Es REBUTJA amb els vots del PP en contra, i el PSOE s’abstén.
Participació i debat obert per a l’Ordenança de Renous i Vibracions. Defensam un procés obert de participació i debat que permeti a la ciutadania conèixer l’ordenança i fer les al·legacions que considerin més adequats per construir de forma participada aqeusta ordenança.  Sempre reivindicarem MÉS participació, MÉS democràcia. S’APROVA per unanimitat.
Seguretat en els carrils bici. L’ocupació de terrasses a Palma està suposant també un problema per a aquells qui circulen amb la bicicleta pel carril bici de Ciutat, ja que en moltes ocasions es produeix una situació d’inseguretat. Reclamam que es delimitin molt clarament l’ocupació de les terrasses. S’APROVA per unanimitat.
Pla de xoc per lluitar contra els abocaments il·legals. Presentam una proposta perquè Cort posi en marxa un pla de xoc de conscienciació ciutadana davant un atemptat mediambiental com són els abocaments il·legals. MÉS per Palma ha detectat fins a 35 abocadors en tot el terme municipal, i el que és més greu és que molts d’ells han estat netejats i poc després han reaparegut. S’APROVA per unanimitat.
LGTB Pride: Igualtat, Cultura i Turisme. Apostam perquè se celebri a Palma, i en temporada baixa, una trobada LGTB internacional que tingui com a centre d’interès la cultura i la responsabilitat social. Amb la voluntat d’arribar a un acord, aquesta proposta es debatrà al proper plenari.
Defensem la continuïtat de l’Orquestra Simfònica. Seguim reclamant que els gestors i les tres institucions que componen la fundació garanteixin la continuïtat de l’Orquestra i els llocs de treball del seus membres amb els mateixos nivells de qualitat que ara la caracteritzen. Es REBUTJA, el PP no vol garantir la continuitat de tots els treballadors /es ni programar el festival de música del Bellver. Així tracten la cultura els del PP.
Palma, la Ciutat dels Infants. Volem una ciutat a la mida dels nostres infants, que ells puguin opinar sobre quin tipus de ciutat volen, que pensem en una planificació urbana que s’adapti a les seves necessitats. Si construim una ciutat pensant amb els més petits, construirem uan ciutat per a totes i tots. Amb la voluntat d’arribar a un acord, aquesta proposta es debatrà al proper plenari.
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email