Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visca la lluita del Poble Sahrauí

<![CDATA[Des de MÉS volem donar tot el nostre suport al Poble Sahrauí i a la seva lluita pel dret d’autodeterminació, la llibertat i la dignitat del seu poble.
Cada estiu arriben a Mallorca més de 100 nines i nins sahrauís, els protagonistes del programa Vacances en Pau de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears. Aquest és un projecte humanitari i solidari amb el Poble Sahrauí; es realitza gràcies al treball incansable d’aquesta associació, els seus voluntaris i centenars de famílies mallorquines que acullen als menors sahrauís durant els mesos de juliol i agost.
Dimecres, 24 de juliol, un grup de nines i nins sahrauís ha visitat l’ajuntament de Palma. MÉS per Palma també ha rebut als infants, juntament amb altres representants de Cort. Les nines i nins han vengut acompanyades per les seves famílies d’acollida, pel delegat sahrauí, Mohamed Tlimidi, i la presidenta de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Catalina Roselló.
MÉS mostra el seu agraiment a tota la gent que fa possible aquest programa i lluita per la llibertat d’aquest poble, i dóna una oportunitat als infants sahrauins a viure un estiu més habitable que el que viuríen als campaments de refugiats on viuen. Però som ben conscients que s’ha d’anar a l’arrel del problema per a que el Poble Sahrauí visqui dignament al seu país, al Sahara Occidental; la primera passa: referèndum per fer complir el dret d’autodeterminació.

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabla normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

El que no voleu pel vostre poble, no ho faceu pagar al Poble Sahrauí.
Visca la lluita del Poble Sahrauí!
Aquí trobareu més informació sobre el programa

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email