Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Incompliment de l'Ordenança d'Ocupació de Via Pública

<![CDATA[A través del quadre següent la regidora Marisol Fernández recorda quines són les distàncies mínimes que preveu l'ordenança d'Ocupació de Via Pública. Un recordatori que la coalició MÉS per Palma es veu en l'obligació de fer ja que es fàcil comprovar com el govern de Cort és incapaç de fer complir aquesta ordenança.

En els darrers mesos Marisol Fernández ha recollit nombrosos exemples gràfics dels incompliments de l’ordenança que suposen greus perjudicis per als ciutadans, principalment:
– invasió de l’espai públic
– dificultat en el trànsit a peu
– inaccessibilitat al mobiliari urbà (bancs, fonts, etcètera)
– invasió del carril bici i risc per a la seguretat dels ciclistes i els ciutadans
 
MÉS per Palma insta a la regidora San Gil ha reaccionar davant aquest incompliments i d’altres com l’obstrucció que provoquen al pas dels vianants els cartells dels bars i restaurants que anuncien la seva oferta ocupant un espai que sobrepassa el permès per la llicència de terrassa, i creant de retruc situacions de greu dificultat en el trànsit dels vianants.
La incapacitat per fer complir l’ordenança està provocant un efecte d’impunitat i tolerància per part de l’equip de govern de Cort davant els incompliments constants i flagrants: terrasses amb més ocupació de l’autoritzat, terrasses sense autorització, cartells que dificulten el pas de vianants per voravies i zones peatonals, etcètera.]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email