Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Horts urbans ja!

<![CDATA[

El col·lectiu “Cultivando la tierra cultivas tu futuro” es va manifestar ahir davant l’Ajuntament de Palma per reclamar que es compleixi la promesa del PP de posar a disposició d’entitats diversos terrenys municipals per a què puguin ser cultivats per ciutadans que estan en situació d’atur.
Per la seva banda, la regidora de MÉS per Palma Marisol Fernández, va recordar que el batle Mateu Isern i l’equip de govern de Cort no ha fet ni una passa endavant en aquest sentit tot i que ja fa molts mesos que es va aprovar un acord per unanimitat. Concretament el passat mes de març.
Després de mesos de promeses per part de l’anterior responsable de Benestar Social, Sandra Fernández, un cop va ser substituïda per l’actual regidora Aina Ferriol, s’ha demostrat que el PP ha estat mentint i embolicant a les entitats i a aquest grup municipal. Les promeses d’un plec de condicions per a treure a concurs la gestió dels terrenys municipals urbans han quedat en res.

Un fet molt greu, un incompliment d’un compromís que afecta a moltes persones que volen participar en un projecte d’horts urbans i tenen necessitat de fer-ho, perquè no tenen una ocupació laboral i perquè d’aquesta manera es poden autoabastir d’aliments de primera necessitat que han estat cultivats per ells mateixos.

Per tant, des de MÉS per Palma entenem que es tracta d’una simple qüestió de voluntat política que el PP de Cort ha ignorat. Però no aturarem en denunciar-ho, reclamar-ho i exigir que es compleixin els compromisos!!

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email