Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

23/09/2013: Assemblea barris "LLEVANT": La Ciutat que volem!

<![CDATA[Bon dia a tothom,
Ja som a setembre i la realitat ens demana que continuem construint iniciativa política alternativa al seguit de despropòsits despòtics del govern del PP de Palma, d’Illes Balears i de l’Estat espanyol. Davant això és molt important la resistència, però també imprescindible les propostes per crear, entre totes i tots, un sistema polític, econòmic, social, ecològic,… més just, més sostenible, més cooperatiu,… millor.
Per ajudar a assolir aquest objectiu, estem enfortint una coalició per tenir més força a les institucions, i treballar en xarxa amb altres organitzacions polítiques i socials per impulsar els canvis necessaris. Així neix MÉS. Però per a que vertaderament siguem MÉS hem d’estar al carrer, al costat de la gent, als barris, als llocs de treball,… per treballar colze a colze amb qui també vol canviar l’estat de coses actual.

 
Vos convidam a la propera assemblea de MÉS per Palma on parlarem de les problemàtiques i propostes pels vostres barris, de la Ciutat, del món; i perfilarem les idees i estratègies principals de la coalició MÉS per enderrocar els governs que ara ens volen robar la dignitat.
 
DILLUNS, 23 DE SETEMBRE
A LES 19 HORES
CASAL DE BARRI JOAN ALCOVER
 
I força i solidaritat amb la vaga de docents!]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email