Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

#TILTHEEND Suport total a la #VagaIndefinidaDocents

<![CDATA[La segona jornada de vaga dels docents de les Illes Balears està essent un èxit tal i com ho va ser la d’ahir. La concentració davant el Parlament, on avui s’hi celebrava una sessió ordinària amb debat sobre educació, ha aplegat a més unes 3.000 persones, entre docents i ciutadans solidaritzats amb la reivindicació.
És per això que MÉS per Palma volia contribuir i demostrar el suport total a la vaga indefinida, i després d’assistir a la concentració davant el Parlament, representants de la coalició de Ciutat han anat al balcó de l’Ajuntament de Palma per penjar-hi una camiseta de CRIDA per reclamar al PP que aturi aquest desgavell, que derogui el TIL, consensuï amb tota la comunitat educativa la introducció de l’anglès a les aules, i deixi d’atacar la normalització lingüística que conviu a la nostra terra des de fa més de 30 anys.
JUNTS PODEM!
FINS AL FINAL!!
 
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email