Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS Transparència

<![CDATA[
Els regidors han publicat la seva declaració de la renda a la web de la coalició:
http://www.mespermallorca.cat/documents/article/declaracions-de-l-irpf-2012-dels-1174
Es tracta d’un acte en favor de la transparència i la coherència política de la coalició. Talment ho havien fet amb anterioritat els altres càrrecs de la coalició, ara els regidors Antoni Verger, Antoni Noguera i la regidora Marisol Fernández, publiquen les dades de la seva declaració de l’any 2012.
Fent-ho, estan donant compliment, a més, al Codi del Bon Govern aprovat per unanimitat en el ple de l’Ajuntament del passat mes de febrer. Concretament el punt 11 de l’acord dels tres grups municipals, així com la proposta de publicar les remuneracions dels càrrecs públics segons les recomanacions de la FEMP.
20130228 Ple_Proposta bon govern]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email