Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Marisol Fernández presenta la seva renúncia com a regidora

<![CDATA[
Marisol Fernández presenta la renúncia a l’acta de regidora de MÉS per motius personals
La portaveu adjunta del grup municipal MÉS a l’Ajuntament de Palma, Marisol Fernández, ha presentat formalment avui dematí a la Secretària del Ple la renúncia a l’acta de regidora.
Els motius són estrictament personals, fruit de la reflexió i el sentit de la responsabilitat. Davant la complexitat del temps actual, el nivell de dedicació que exigeix el càrrec públic i el projecte polític així com les responsabilitats de projectes professionals i personals, han obligat a Marisol Fernández a prendre aquesta determinació. Marisol Fernández deixa el càrrec públic però seguirà implicada dins la coalició per convicció i responsabilitat.
La Junta de Portaveus de Cort inclourà la seva renúncia en l’ordre del dia del plenari que se celebrarà aquest dijous dia 26 de setembre, però com a darrer punt per tal de permetre el debat i la participació de la regidora en les proposicions que ha presentat per a aquesta sessió. Per tant, la renúncia es farà efectiva l’endemà del plenari.
La persona que la substituirà serà Neus Truyol, actual Secretària del Grup Municipal MÉS i Coordinadora d’IniciativaVerds de Palma.
]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email