Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Marisol Fernández s'acomiada

<![CDATA[

 
Avui he presentat la meva dimissió com a Regidora de la coalició a l’Ajuntament de Palma. Els motius són estrictament personals, necessito disposar d’un temps que resulta incompatible amb la dedicació que requereix l’activitat política.
Per responsabilitat i compromís amb el nostre projecte polític no li puc restar el temps que altres compromisos personals me requereixen, per tant s’ha de donar pas a aquelles altres persones que sí tenen aquesta disponibilitat.
Me’n vaig amb el convenciment d’haver desenvolupat la meva tasca el millor que he sabut gràcies a les vostres aportacions i el vostre recolzament. Això és un parèntesis en la meva presència pública però continuaré amb la meva defensa del projecte de la coalició MES i participant a través d’Iniciativa Verds.
Gràcies a tothom i molta sort Neus, una gran aposta!

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email