Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ordenança de Renous és arbitrària i poc entenedora per als ciutadans

<![CDATA[

Avui hem fet públiques les al·legacions que el grup municipal MÉS presenta a l’Ordenança de Renous i Vibracions.

Des de MÉS hem presentat fins a 40 al•legacions a la proposta d’Ordenança de Renous i Vibracions de Palma. Les al·legacions fetes són difverses, entre d’altres:
 
 

 • Introduir un llenguatge ciutadà per a que tota la gent pugui entendre aquesta ordenança. Per incrementar la transparència i aprofundir en democràcia és imprescindible que la gent conegui i entengui les “regles del joc”, s’ha de “descodificar” el llenguatge tècnic. Per això és important usar llenguatges planers i clars per a que tothom conegui els seus drets i deures. Evidentment tota normativa ha de comptar amb un consens ampli, per tant, elaborar-la també ha de ser un procés obert a la ciutadania, i amb llenguatge ciutadà.

  Normal
  0
  21

  false
  false
  false

  MicrosoftInternetExplorer4

 • Fer ús del llenguatge no sexista en el text de la normativa. És molt important incorporar el llenguatge no sexista per la lluita per la igualtat real entre homes i dones. No ens val viure en un món on el llenguatge masculí és el “genèric”, és una discriminació implícita. S’ha d’evidenciar al llenguatge la diferència, per expressar la diversitat social.
 • Exigir compromisos clars per part de l’Ajuntament que garanteixin el compliment de la normativa: dotació de recursos tècnics i humans suficients per fer-la complir, i garantir la resposta a les denúncies de la ciutadania
 • Crear una Comissió de Seguiment de l’ordenança. Aquesta comissió ha d’estar conformada per representants de les regidories competents, de tots els grups polítics, de les entitats socials, empresarials i veïnals; amb funcions i competències clares per implicar a la societat amb els afers públics.

  Normal
  0
  21

  false
  false
  false

  MicrosoftInternetExplorer4

A continuació podeu consultar la valoració política que en a la regidora Marisol Fernández a través del comunicat de premsa que trobareu a la web de la coalició:
http://www.mespermallorca.cat/palma/article/marisol-fernandez-l-ordenanca-de
Però a més, us animam a consultar els detalls de les al·legacions presentades, fins a 40, que volen millorar el text, corregir certs aspectes, amb la finalitat que aquesta sigui una normativa completa, entenedora i sobretot que garanteixi els drets dels palmesans a una convivència pacífica i al descans.
Al·legacions a l’Ordenança de Renous]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email