Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

30/09/2013: ASSEMBLEA "CENTRE" LA CIUTAT QUE VOLEM

<![CDATA[
 
MÉS segueix enfortint el projecte polític de la coalició però per a què vertaderament siguem MÉS hem d’estar al carrer, al costat de la gent, als barris, als llocs de treball,… per treballar colze  colze amb qui també vol canviar l’estat de coses actual.

Per ser MÉS, vos convidam a la propera assemblea de MÉS per Palma on parlarem de les problemàtiques i propostes pels vostres barris, de la Ciutat, del món; i perfilarem les idees i estratègiesprincipals de la coalició MÉS per enderrocar els governs que ara ens volen robar al dignitat.


CENTRE FLASSADERS
DILLUNS, 30 DE SETEMBRE
18:30 HORES
Si viviu al Centre de Palma (dins Avingudes, orientatiu), veniu a dir la vostra i construirem MÉS!
Convida a tothom que vulguis, és una assemblea oberta a tothom!

Força i solidaritat amb la vaga de docents!
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email