Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Com quedaren les propostes de MÉS al plenari de setembre?

<![CDATA[Aquí teniu els resultats de les votacions de les propostes de MÉS a Cort pel plenari de setembre del 2013.
Davant l’estafa del sistema financer i els poders econòmics, davant la corrupció orquestrada del PP, davant les retallades de drets i llibertats de la gent,… ni una passa enrera. #PlantemCara!
Gràcies a totes aquelles entitats i persones que vos implicau en allò públic i comunitari!
Si voleu més informació ens trobareu a mes@palma.cat o al 971225912.
A continuació vos contam el resultat de les iniciatives que defensarem MES al plenari de Cort:
Contra el cop d’estat institucional del Govern Bauzá i en favor del consens al món educatiu Denunciam arreu la barbaritat de la política de Bauzá i recolzam al lluita de la comunitat educativa, la lluita de totes i tots per la dignitat, l’educació pública i la democràcia en majúscules. #jovullparticipar. Es REBUTJA la nostra propsota. El PP no vol arribar a un acord amb la resta de grups. Es retracten: política autoritària i abús del poder institucional. El PP aprovà en solitari un text còmplice de la Conselleria d’Educació.

Horts urbans: donar compliment a l’acord plenari, ja! Davant la crisi social i la falta de recursos de moltes famílies, l’Ajuntament ha de facilitar iniciatives per incrementar al sobirania alimentària. Exigim que el govern pasi de les paraules als fets! #jovullparticipar. S’APROVA per unanimitat aquesta transaccional.

Revisar l’OREHO per donar seguretat jurídica i garanties per a la protecció de la ciutadania davant el renous. Demanam la revisió i actualització a la realitat l’Ordenança que regula els establiments musicals, entre d’altres. La normativa actual fa quasi impossible donar noves llicències, mentres alguns establiments actuen sense llicència. Aquesta situació genera inseguretat jurídica. S’APROVA per unanimitat una transaccional per estudiar la revisió de l’ordenança actual per incrementar la seguretat jurídica i reduïrs les molèsties als veïnats/des.

L’Oficina d’Intermediació Hipotecària. Volem que aquesta Oficina es doti de contingut i recursos per donar solució al drama dels desnonaments, víctimes de l’estafa especulativa de la banca. De nou, demanam passar de les paraules als fets! Aquesta proposta la presentam tota l’oposició. S’APROVA per unanimitat aquesta proposta transaccional.

Recuperam el patrimoni del Pla de Sant Jordi. Murades de Cas Quitxero, molins… un paratge a protegir i difondre. Reclamam un Pla Especial Paisatgístic amb la participació de la gent i accions concretes per posar en valor el Pla. S’APROVA per unanimitat la proposició alternativa transaccionada al punt 2, on s’ha afegit la paraula “conservats”.

Pla de promoció de Palma com a destí cinematogràfic. Volem que Cort emprengui iniciatives de dinamització social i econòmica a Ciutat. Reclamam un Pla dissenyat amb el sector audiovisual. Aquesta proposta es traslladarà a la Fundació Palma Turisme 365.

Palau de Congressos: Pla “D” de Desmuntatge. Ho repetirem les vegades que vaci flata: apostam per desmuntar el Monstre del Palau i no “invertir” ni un euro públic més! Es REBUTJA amb els vots del PP i del PSOE en contra.

Derogar l’Acord de supressió del requisit del català i negociar l’aplicació de la Llei 9/2012 amb els representants del personal.  Només un 19% de places RLLT de Cort va mantenir el requisit d’un certificat de català B2 o A2. Volen arreconar el català, no els hi permetrem!
Es REBUTJA amb els vots del PP en contra.

Suport a Sa Simfònica. Traslladam les reivindicacions de la Plataforma a Cort:

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

suporta la Plataforma, no incórrer en impagaments de nòmines als músics, i crítica a l’eliminació del Festival de Música de Bellver. Aquesta proposta la presentam tota l’oposició. Es REBUTJA amb els vots del PP en contra.
L’incompliment de l’Ordenança d’Ocupació de la Via Pública satura l’espai públic i provoca problemes de seguretat. La sobreocupaicó i la manca d’acció municipal per posar ordre a l’espai públic ens preocupa. Volem terrasses, però amb ordre i respecte per l’espai comú i el patrimoni. S’APROVA per unanimitat, modificant el punt 1, per insistir en la implantació de mesures contundents per fer complir la normativa.
 

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email