Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els barris i pobles del Llevant de Palma demanen….

<![CDATA[El passat 23 de setembre varem realitzar una assemblea amb veïnats/des dels barris i pobles de llevant de Palma per a conèixer de primera mà les necessitats, problemàtiques, iniciatives que teníen per millorar el barri, la ciutat.
Les principals queixes de veïnats i entitats són:
Brutor que hi ha als carrers de Ciutat. Hi ha zones que han detectat presència de rates, fet que mostra la innacció del govern municipal en aquest sentit. El PP ha de fer alguna cosa més que dir que “Palma està més neta que mai”, ho han de demostrar. Els veïnat sveuen amb els seus propis ulls i olfacte que, també amb aquest tema, el PP és un mentider.
Absència i eliminació dels policíes de barri. Un cos que tenia un paper important en la mediació de conflictes veïnals, s’ha reduït a la mínima expressió. Els serveis i l’educació socials tenen olt a fer en aquest sentit, per minimitzar la conflictivitat veïnal. Però està clar que aquest govern vol una policia local més propera a la nacional, els uniformes són un clar exemple.
Es demana una ciutat amb més espais públics per a les persones i els infants. Es reclamen eixos cívics, places i parcs als barris; així com es critica l’excessiva ocupació de terrasses a algunes zones. Una aposta que sempre hem defensar, pacificar la ciutat amb menys trànsit i més espai ciutadà.
Millorar el servei de l’EMT, tant de freqències com de preus és una preocupació social. Palma no pot retallar el servei de transport públic.
Crear accessos peatonals i per bicicleta a Son Llàtzer des de Llevant és fonamental per fer més accessibles els serveis sanitaris, tan importants. Una ciutat més justa és una ciutat més accessible, ho hem d’exigir.
L’economia local, de proximitat està en crisi total. Els barris queden desserts de comerços i petites empreses i això provoca barris morts. Aquest govern no sols no recolza aquest teixit empresarial, sinó que fa tot el possible per desmantellar-lo. El PP aposta per grans superfícies.  L’economia de proximitat no sols ha de lluitar contra la crisi per sobreviure, també contra les polítiques del PP.
Moltes gràcies a totes les persones que han aportat propostes i reflexions, i que treballen dia a dia per la Ciutat que volem!
Practicam democràcia participativa, construïm alternativa

#HiHaAlternatives

#JoVullParticipar

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email